Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ez nagyon sok volt ma? 14/F

Ez nagyon sok volt ma? 14/F

Figyelt kérdés

Reggeli: 1 szem dió, 1 alma, 1 paradicsom

Ebéd: Teletál édesburgonya krémleves (410 kcal), 2 lidl ch csökkentett kakaós csiga (200g kb.650kcal)

Vacsora(tervezett): Teletál sült csirkemell rizzsel 660 kcal

67 kg vagyok, a súlyomat szeretném tartani a fogyás után.

Köszönöm a válaszokat előre is!

2018. márc. 6. 15:34
 1/7 anonim ***** válasza:
49%
Akkor kb. 1800 kcal? Az elég kevés, de ha inaktív vagy lassú anyagcserével... Igazából ha fogytál s számoltál, akkor neked kell tudnod, kb. mekkora a kalóriaigényed.
2018. márc. 6. 16:43
 2/7 anonim ***** válasza:
78%

Úr isten, már a fiúk is?!

Úgy mégis mért nem reggelizel? Egy szem dió ... Ezt hogy sikerült kitalálni? Zöldség? Gyümölcs? Szüleid neked nincsenek, akik mondjuk enni adnak?

2018. márc. 6. 17:03
 3/7 anonim ***** válasza:
22%
Semmi baj nincs a reggelijével, ha neki ez így jó... Nekem sok lenne, de biztos van, akinek ez az ideális.
2018. márc. 6. 17:04
 4/7 anonim válasza:
Szerintem pont jó.
2018. márc. 6. 17:14
 5/7 anonim ***** válasza:
54%
Egyáltalán nem sok. Csodálkozom hogy az emberek hogyan tudnak ilyen keveset enni és mikor keveset esznek, akkor még azt hiszik hogy sok is...
2018. márc. 6. 17:39
 6/7 Pep e ***** válasza:

Nem. Viszont nagyon kevés a fehérje bevitel, nem tudom az nem gond-e, hogy többre jön ki a ch, vagy a lényeg, hogy a kalória meg legyen? Dióból ne egyet egyél, hanem egy jó marékkal és ihatsz mellé macikávét vagy kakaót.

Este már nem annyira jó a rizs, de ha hízni szeretnél akkor mindenképp. 67-kg-ban nem vagyok jártas, én 90-100 kg tartományban mozgok, nekem 50-60g zsírra van szükségem egy nap és kb 150g fehérjére. A kalóriát soha nem számolom. Szerinted neked mennyi kellhet és ebben az étrendben mennyi lehet? Komolyan érdekel! Üdv:

2018. márc. 6. 18:03
 7/7 anonim ***** válasza:
mi indokolja, hogy 14 évesen diétázz?
2018. márc. 6. 18:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!