16 éves vagyok és nem tudom eldönteni hogy ez sok vagy kevés? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Na szóval 16 éves vagyok és 47kg az egyik helyen azt olvastam,hogy sok a másikon,hogy kevés.Szerintetek?2018. febr. 27. 15:03
12/29 anonim válasza:
Én tömegelnék, de te tudod, hogyan nézel ki és mennyi izmot akarsz. Nincs ideális súly, max. az előbbit figyelembe véve.
Nekem pl. most jóval az ideális súlyom alá kell fogynom, hogy ne legyek hájas, utána pedig fel kell tömegelnem a szerintem ideális súlyra (ami nem egy fix érték)... Ne élj a számok bűvöletében, akarj egészséges, jól kinéző testet.
13/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm a várost
2018. febr. 27. 19:15
14/29 A kérdező kommentje:
Kijavította automatikusan köszönöm a választ
2018. febr. 27. 19:16
15/29 anonim válasza:
Testtömegnek hívják, és nekem kevésnek tűnik.
16/29 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló.Menyi lenne az ideális?
2018. febr. 27. 21:12
18/29 anonim válasza:
Kérlek linkeld be, ahol olvastad, hogy sok...
19/29 anonim válasza:
Most pontos kg-ot ne várj tőlünk, nem is látunk, azt se tudjuk, mennyire élsz sportos életet, a 47 kiló miből tevődik össze, milyen az alkatod. Igazából ez csecsemő-és kisgyermekkoron kívül egyáltalán nem számít. Az egészség számít. Ne legyél csonti, ne legyél zsírdisznó, hogy hány kiló vagy, tök lényegtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!