Hogy lehetek ilyen peches, hogy 7! hét elteltével csak 3 kg-t fogytam?! Pedig rendesen diétázok és sportolok. Elegem van már az éhezésből, amikor ráadásul az eredmények is alig jönnek, de, ami jön, az is lassan.
1. Lehet, hogy nem pech, hanem rossz dieta
2. Ha valoban rendesen sportolsz, akkor a zsirbol izom lett, es az izom nehezebb, mint az eddig tarolt zsir. Viszont, az izmokkal tuti jobban nezel ki, mint elotte!
3. Lehet, hogy mar nincs 10-12 kg felesleged, mert az izmok...lasd 2.pont.
Az idealis testsulyod fugg az eletkorodtol, a nemedtol is.
Ha "éhezel", akkor nem csoda!
Fogyni NEM éhezéssel kell, hanem jól összeállított, laktató étrenddel!
Nem mindegy, hogy 63kg vagy és 50 akarsz lenni, vagy 75kg vagy és 63 szeretnél lenni. Vagy 85kg vagy es 70 szeretnél lenni.
Minél kevesebb a felesleged annál nehezebb fogyni.
22 éves voltam és kb mindig 63 kg. Majd bele kerültem egy élethelyzetbe ahol napi 1 órát sportoltam intenzíven és iszonyat szinte semmit nem ettem. 58kg lettem fél év alatt, súlyra én sem fogytam sokat, de hihetetlenül jól néztem ki. Megizmosodtam, jól tartottam magamat, és nem lógott rajtam a bör, háj sehol sem. Eléggé elkeserítö volt, hogy tényleg nem hagytam ki egy napot sem, hogy egy órát fussak, vagy egy órát ússzak, vagy 1 órát tornázzak, és még sem lettem kevesebb. De sokkal jobban néztem ki.
Ez remek tempó. Amúgy én 7 hét ketogén diétával (csak az éhségemet épp elverve) 0 kilót fogytam, és? :) Csak mert diétázol s akár olyan diétával, ami sokaknak automatikus gyors fogyást hoz, nem garantált, hogy fogysz, ahhoz elég keveset kell enni s nem kell az oldalak kalóriatippjeinek hinni, sokaknál alaposan tévednek.
Nyilván ennyire elég a deficited. Éhezni nem kell, mozogj többet, de némi türelem se árt, príma a tempód, soha életemben nem fogytam ilyen gyorsan, mégis elégedett voltam, amíg fogytam (mivel jól éreztem magam közben).
Talán életmódot kéne váltanod, hogy ne fogyókúrának éld meg, ami szenvedésteli és nehéz, hanem tartható új rendnek, aminek az elején egy ideig szigorúbb vagy.
folytasd,és majd lemegy. Mint már írtam,ez egy tök normális ütem ilyen súlyfeleslegnél.
Heti 1 meg több kilókat két esetben lehet leadni : nagy súlyfelesleggel
illetve ha valakin már sok az izom .
Én azt javaslom kezdd el nyugodtan a súlyzós edzést is,a kajádat meg írd le miből mennyit fogyasztasz,valósznüleg ott lesz az éhség oka. A kalória nem minden .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!