Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Borzalmas napom volt. Mit tegyek?

Borzalmas napom volt. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tehát 1300 kcal-t ettem mégis rosszul érzem magam. Délután 3ig nem sikerült semmit enni rosszul voltam, délután megettem 4 banánt és egy almát. Aztán este két nagyobb rántott karfiolt és két palacsintát. A palacsinta miatt van rossz kedvem. Biztos nem számít semmit ha benne voltam a keretben?
2018. febr. 20. 00:21
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Ezt az utólagos rosszkedvet sosem értettem, véletlenül elég nehéz enni dolgokat, nyilván te döntöd el, mit teszel a szádba (én is elrontottam már számtalan napot, de tudatosan, ha igazán komolyan veszem a dolgot, akkor sokkal sikeresebb vagyok).

Nekem a fehérjehiány miatt lenne rossz kedvem az esetedben, bár azon könnyű segíteni, akár most is bevágnék némi fehérjét. De egy nap nem a világ, majd holnap.

Lehet, hogy létezik ember, akinek egy parányit bekavar a fogyásba, hogy mit eszik. De 1300 kcallal elég nehéz nem fogyni. Azért holnap ne cukrokra alapozz.

2018. febr. 20. 00:33
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Ne vedd már ennyire komolyan. Attól a palacsintától nem fogsz hízni semennyit, ne legyen bűntudatod. Max máskor kontrolláld magad, mert ha hosszútávon folytatod, megízlenek megint a trash kaják és azon kapod magad, hogy vége a nagy fogyózásnak.

Szóval 1 nap tényleg semmi, főleg úgy, hogy csak 100-al lépted túl a kalória limitet (ha neked 1200, mert az a normális, alatta már éheztetés).

Én cheat dayeken simán megeszek 2000 kalóriát, és semmi bűntudatom, ne legyen már neked 1300-tól :D

2018. febr. 20. 01:05
 3/10 anonim ***** válasza:

A mennyiséggel fogyni fogsz, de az összetétel borzalmas. Holnap egyél sok fehérjét zöldségekkel.

Egyébként jó lenne kialakítani egy normális étrendet, mert az nem normális, ha délután 3-ig semmit nem eszel, utána meg betolod az egésznapi keretedet. Próbáld legalább 3 részre osztani, bár jobb a több kisebb étkezés.

Igyál sokat

2018. febr. 20. 01:06
 4/10 anonim ***** válasza:

Sokaknak teljesen jó délután 3-kor kezdeni (vagy este, kinek mi való), én kb. mindig azt teszem. A baj azzal van, hogy mondjuk 5-kor nem hagyom abba, illetve még azzal sem, amíg kalóriadeficitem van, csak azt az egyre későbbi evés egyre inkább aláássa...

Természetesen megvárni, míg kiéhezünk, elég baj lehet, vagyunk páran, akik lazán bezabálunk egyszerre ilyen szituban. De ha valaki nagyon jóllakott délután 3-ig s össze tud hozni egy jó napot utána, annak nem tudom, minek kéne ennie addig. Főleg, ha csak sok étellel lakik jól.

2018. febr. 20. 01:25
 5/10 anonim ***** válasza:

Nem a palacsintától van rossz napod, hanem attól, hogy nincs kellő akaratod elhatározásod végrehajtására.

Az akarat hiánya nem palacsinta-függő.

Ha arra gondolsz, hogy lehetett volna rosszabb is, örülnöd kell!

2018. febr. 20. 05:36
 6/10 anonim ***** válasza:

Semmi baj a palacsintával. Főleg kettővel.

Nem zabáltál be 12 palacsintát.

A 4 banán gondolom, azért volt, mert éheztél és nem ettél normális kaját, hanem gyümölccsel pótoltad.

Ne legyél ennyire szélsőséges, mert ez semmi jóra nem vezet.

Egyél nyugodtan, normálisan.

2018. febr. 20. 09:15
 7/10 Andizsuzsi ***** válasza:
Nem tudom, hogy mi volt a palacsintádban és mekkora volt, de átlagos adatokkal számolva ez 1000 kalória körül van csak.
2018. febr. 20. 09:37
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
Egyrészt ettől fel lehet fordulni. 4 banán, majdnem egy kiló. Egyél rendes ételeket, életedben nem akarsz jól lakni, csak gyümölcs, meg zöldség? Azt eszel, amit akarsz, ha mozogsz mellé rendesen. Bár irodában ülni egész nap, ahhoz nem megy a disznópöri.
2018. febr. 20. 10:09
 9/10 anonim ***** válasza:
Inkább nézd úgy, hogy volt egy jó napod, mert palacsintát is ehettél. A többi napon gondolom ez nem nagyon teheted meg.
2018. febr. 20. 11:07
 10/10 anonim ***** válasza:

De, irodában ülve is OK a disznópörkölt, miért ne? Nem kell kilószámra enni, amúgy jó kis diétás étel nekem (leszámítva, hogy nem szoktam húst enni), ellentétben pl. a zabkásával. Sokfélék vagyunk, s az ételünk típusa SEMMIT nem mond a kalóriamennyiségünkről, pláne a deficitről.

4 banán kb. 40 dkg (persze méretfüggő, de ez elég tipikus), sokunknak semmiség bepakolni. Amíg le nem szoktam a sok cukorról, nem is tudtam kevesebbet enni nagy önuralom nélkül, 4 banán kellemes előebéd volt, 1 órára jóllaktam vele. Miért fordulnánk fel tőle? Dinnyéből 3 kiló volt a minimális napi adagom, 2-3 részletben. Szerintem ez sok embernél tipikus és túlélik.

Hogy a fogyáshoz hogy viszonyul, az egyéni, de 4 banán nem sok kalória.

2018. febr. 20. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!