Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Tényleg így műkődik, vagy...

Tényleg így műkődik, vagy csak én gondolom túl?

Figyelt kérdés

El akarom kezdeni megszámolni, hogy mennyi kalóriát eszek egy nap, mert ha nem figyelek oda magamra, képes vagyok elfelejteni vagy csak úgy simán lustának lenni enni,amiről tudom hogy nem valami egészséges, de nagyon nehezemre esik ilyen alap dolgokra koncentrálni... azt remélem hogyha mimden nap látnék valami konkrét számadatot akkor az segítene hozzászokni hogy ne egyek túl keveset. (A túl keveset egyszerűen túl elvont fogalom, nem hat meg) Szóval ez a kalóriaszámlálós cucc ténylrg csak annyi, hogy felírom mit ettem, megnézem a táblázatban hogy az mennyi kcal, és összeadom a számokat? És ha elérek 2000 kcalig akkor kb jól csináltam?Szóval ha pl azt írja a narancslé, hogy két deci az száz kcal,akkor ha megiszok húsz pohár narancslevet, akkor az lefedi az átlagos felnőtt kalóriaszükségletet? (Nyilván nem csak narancslevet eszek, csak példának szántam)

Kicsit bonyolultan fogalmazok, de remélem eligazodtok rajtam és tudtok segíteni.

2018. febr. 18. 20:22
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Alapvetően igen, de narancslé és narancslé közt is van különbség, szóval az adott márkájú narancslé adatait kell megkeresned. De a dobozra is mindig rá van írva, onnan leolvasod, a pontos mennyiséget meg kiméred.
2018. febr. 18. 20:35
 2/2 anonim ***** válasza:
Igen, de ezért jók a kalóriaszámlálós oldalak, mert oda már fel vannak véve a különböző ételek, pl. narancslevek külön-külön márka szerint, vagy ha esetleg nem találsz egy adott márkájú narancslevet, akkor felviheted. És nem kell matekozni, mert az oldal automatikusan összeadja a kalóriákat.
2018. febr. 19. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!