Megállt a fogyás, mit tegyek?
Tudom,a neten sok minden van írva, de nem tudom eldönteni,melyik lenne a legjobb. 5 hét alatt 3,5 kilót fogytam,és ez az első hét,amikor nem mozdult a mérleg egy dekát se.
1. Pici csalónap
Pld eszek 20 g földimogyorót, 25 g gabonaköretet, 1 evőkanál mézet és 1 evőkanál cukrot(persze nem magában,meg egyszerre,hanem étkezésekre bontva,a méz pld zabkásához lenne,és stb..)
2. Közepes csalónap
Készítenék zabpalacsintát és mézzel meg gyümölccsel megenném,ez kb lenne 300-400kcal
3.Nagy csalónap
Az étrend mellett ennék valamilyen egészségtelen cuccot, kb. 600 kcalnyit
4. Szénhidrát csökkenése
A zabkásámat 40 g zabbal szoktam készíteni,és 75 g túróval. Ehelyett a továbbiakban 20 g zabbal és 125 g túróval készíteném.
5. 1200 kcalos és 1500 kcalos napok váltakozása
Egyik nap a kenyeret mellőzném, a másikon pedig az étrendem mellé magvat és gabonaköretet is ennék.
Tudom,1 hét stagnálás nem jelent semmit,de előre szeretném tisztázni az ügyet. Előre is köszönöm a segítő jellegű válaszokat(:
160-162 cm, lány, 57 kg, 1350 kcal, 120 g fehérje, 40 g zsír, 120 g szénhidrát
Oké,akkor a fehérjét nem növelem tovább. Viszont hosszútávon az 1200 kcal nem fogja tönkretenni az anyagcserémet? Hiszen az 1350kcal,és naponta fél órát tornázok
Nem rögtön kezdtem bele az 1350 kcalba, 1600zal kezdtem,de azzal nem fogytam,így levittem 1500ra,majd 1350re.
Igazából a csalónaphoz sincs kedvem, örülök,hogy eddig ilyen jól bírtam, még dupla ennyi is menne, úgy érzem,csak semmi hatása se lenne. Úgyhogy erősen gondolkodom az ingáztatáson
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!