Akik 1200 kalóriát "ehetnek" egy nap, ők mit esznek?
Mai napom mondjuk így fog kinézni:
Reggeli: 2 virsli 2főtt tojás
Uzsi: 1db fittreggeli zabkása (én nagyon
szeretem olyan mintha tejbegrízt ennék az édesség adagom is megvan és engem iszonyatosan laktat)
Vacsi: aszaltszilvával töltött baconba tekert csirkemell tepsiben sült krumplival.
Én soha nem éhezek a fogyókúrám előtt sem ettem sokat csak rengeteg édességet meg cukros üdítőt ittam amitől napi 1800-2000 kalóriát vittem be tök fölöslegesen mivel jól nem laktam tőlük. Kenyeret, tésztát nem eszek üdítőket nem iszok, édességet minimálisra redukáltam és máris 1000-1200 kalóriát eszek. Nálam a csalónap is 1400 kalóriában kimerül. Anyagcserém teljesen rendben van. Nem tudom miért kell itt puffogni valakinek ennyire van szüksége. 160cm/66kg/Nő
Az egy tábla csokihoz csak gratulálni tudok.
160cm hez a 66kg nagyon sok... ha pedog túl kevés kalóriát viszel be huzamosabb ideig akkor egy idő után nem fogyni fogsz hanem hízni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!