Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Akik 1200 kalóriát "ehetnek"...

Akik 1200 kalóriát "ehetnek" egy nap, ők mit esznek?

Figyelt kérdés
Reggeli és vacsora érdekelne főleg, vagy esetleg tízórai, uzsi
2018. febr. 2. 19:50
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
38%
Egy salátalevél vízzel
2018. febr. 2. 19:53
 2/16 anonim ***** válasza:

Reggeli

egy zsömle + sajt vagy szalámi + tejeskávé = kb 200 kcal

Vacsora

hasonló, vagy vegyes zöldségsaláta+ sajt vagy tojás, = kb. 300 kcal

Tízórai, uzsonna:

gyümölcs, joghurt, túró = kb. 100-100 kcal

Ebéd: általánosan megszokott ételek, nem külön diétés valamik, legfeljebb kisebb adag, nem púpos tányér = kb 500 kcal

2018. febr. 2. 20:01
 3/16 anonim ***** válasza:

Változó. Én csak néha eszem ennyit, na ahhoz sok tojás kell, némi zsír, zöldség... Édesség is szokott közte lenni, de fehérjedús, nem túl zsíros vagy nem túl sok, egyszerűen csak úgy fér. Mindezt egy étkezésre, mert annak is kicsi ennyi kalória, ha rólam van szó. Ezért is kell a tojás, hogy ne maradjak nagyon éhes ennyivel.

A redditen van egy csoport, 1200 kcalos ketósokkal. Emlékeim ködösek, de gondolom, a kommersz mag bacont eszik tojással, zöld leveleket, ilyesmiket.

A kevés kalória csak azt okozza, hogy ha odafigyel az ember, akkor egyre kevesebb a kevésbé tápanyagdús, kevésbé fehérjedús étel. Egyszerűen nem fér bele a lekváros zsemle és a nagyobb mennyiségű majonéz vagy nutella, no. Kivéve, ha utána átáll sovány hús, saláta üzemmódba a nap többi részében, ezt nem tudom, nem az én stílusom.

De ha valaki sokszor eszik szépen elosztva, akkor pár tartalmasabb étel már amiatt kiesik, hogy egy étkezésnyi adag alig látszik meg a tányéron vagy a gyomorban. Gondolom, ilyenkor sovány fehérjék, saláták kerülnek elő gyakran.

De kismillió étrend van, sokféle ember...

2018. febr. 2. 20:02
 4/16 anonim ***** válasza:

Ezt ettem ma:

Reggeli: 2 tojásból rántotta, fél uborka (250)

ebéd: egy kis doboz zsírszegény túró, zöldfűszerek, só, bors, 4 szárzeller szár. (420)

Uzsonna: 1 alma (110)

Vacsora: egy nagy tányér húsleves (csirkehús, gomba, kelbimbó, húsleveskocka) - na ezt nem tudom egész pontosan, de a hozzávalók alapján kb 400 kcal

2018. febr. 2. 20:13
 5/16 GreenForce válasza:
52%
1200 kalória akkor is kevés ha egész nap csak fekszel... ne légy már ekkora hűlye... ezzel csak kicsinálod magad, olvass egy kicsit utána ne ezek a szenny oldalon akarj okosodni.
2018. febr. 2. 20:33
 6/16 anonim ***** válasza:
Márpedig sok ember 1200 kcallal fogy szép lassan. Kisebb embereknek ez még nem koplalás. Alatta vagy nagyobb darab embereknek én is azt mondom, hogy inkább mozogjanak többet, de 1200 kcal még teljesen jó lehet sokaknak.
2018. febr. 2. 20:43
 7/16 GreenForce válasza:
1200 kalória egy 5 éves gyereknek is kevés... fogyni persze hogy fogynak mivel nem jutnak elég táplálékhoz.
2018. febr. 2. 21:04
 8/16 anonim ***** válasza:
En kétszer eszem három helyett, így két nagyobb étkezést bele tudok illeszteni. 600 kcal-ba egy jó nagy laktató saláta belefér, nem éhezem egyáltalán.
2018. febr. 2. 21:43
 9/16 anonim ***** válasza:
kolbászos/felvágottas/hagymás/paprikás tojásrántotta 2 tojásból, főtt tojás (2 db), pár szem dió, sajtok, jó minőségű virsli (2 db), jó minőségű felvágott (pár szelet), 80 g túró, tejföl, málna
2018. febr. 2. 22:05
 10/16 anonim ***** válasza:

Például:

-reggeli: zabkása: 50gramm zabpehely, 10gramm szeletelt mandula, 2 deci mandulatej, 20gramm őrölt lenmag, 100gramm mirelit bogyós gyümölcs

-ebéd: 200 gramm csirkemell, 50 gramm rizs, 300 gramm mirelit vegyes zöldségkeverék

-vacsora: 125 gramm sovány túró 100 gramm natúr joghurttal, mehet bele alma,fahéj és édesítőszer, vagy só és bors.

1188 kalória

118 gramm szénhidrát

103 gramm protein

28 gramm zsír

(Én nem így eszem, sosem ettem ilyen keveset)

2018. febr. 2. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!