Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Lógni fog a bőröm?

Lógni fog a bőröm?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok és 100 kg felett vagyok 175 centimhez. Tudom hogy nem lett volna szabad ennyire elhanyagolni de már nem tudok mit tenni csak innen lefogyni. 30-40 kg körül szeretnék fogyni hogy teljesen normális súlyom legyen. Viszont olvasom itt hogy nagyon lóg fogyás után a bőrük az embereknek. Én kb egy év alatt szeretném ezt a súlyt leadni tehát szerintem az még elég reális így kevesebb mint 1 kg elég lenne hetente. De ha 10 centis bőr fog lógni rajtam mindenhol akkor inkább maradjak kövér. Mit tudok tenni hogy normális legyen a bőröm is? Köszi a tippeket.
2018. jan. 23. 13:37
 1/7 A kérdező kommentje:
Ja amúgy lassan egy hónapja számolom a kalóriákat és valaki szerint már látszik rajtam de ez eléggé elijesztett a fogyástól.
2018. jan. 23. 13:41
 2/7 anonim ***** válasza:

Elvileg a bőr visszahúzódik, persze ha nem hirtelen fogysz.

Gondolj a terhességre, ott is kitágul a bőr, ráadásul hirtelen megy vissza, mikor kijött a baba és a kismamiknak sem lóg a bőrük

2018. jan. 23. 13:57
 3/7 A kérdező kommentje:
Hát elvileg, de sok előtte utána képen az utána undorítóbb mint az előtte. Nagyon rettegek hogy én is így járok :( pár napja csak ezen jár az agyam.
2018. jan. 23. 14:08
 4/7 anonim ***** válasza:

-Nagyon lassan kell lefogyni

-Igyál sokat

-Szedj vitaminokat

-Vannak erre krémek (azt nem mondom hogy érnek is vmit)

-Műtét

2018. jan. 23. 14:30
 5/7 anonim ***** válasza:
+ végez súlyzós edzéseket is! Ezzel a fogyást is elősegítheted, de ami fontosabb, hogy az izomnövekedés miatt, ahogy tűnik el rólad a háj nem egy ilyen plöttyedlöttyedszr leszel!
2018. jan. 23. 14:34
 6/7 Alexa890610 válasza:

Szia.

20 kilót híztam terhesség alatt.

55kg-ról 75kg-ra.

1 év múlva 56 kg voltam.

A kórházból -8 kilóval jöttem ki, aztán kb fél év alatt lement még 7 kiló.

Megmondom őszintén, hogy szörnyű volt a bőr a hasamon.

Ráncos volt, mint az idős néniknek.

Mára viszont nagyon szép a bőröm.

Nyilván már sosem lesz annyira feszes, mint a terhesség előtt, de haspólóban is simán vállalható.

Tehát csak azt akartam ezzel mondani, hogy először talán csúnyácska lesz, de nem kell megijedni, mert fog még az alakulni.

Egyébként én kentem babaolajjal is esténként.

Igazából a kor is számít.

Mivel fiatal vagy, rugalmas a bőröd is.

Én 26 voltam mikor megszületett a kisfiam.

Heti 1 kiló normális fogyás.

Sportolj is majd, ha már nem érzed majd megterhelőnek.

2018. jan. 23. 21:25
 7/7 A kérdező kommentje:
#6 köszönöm :* de mondjuk nekem ennél is több súlyfeleslegem van. persze nem lesz feszes és tökéletes csak legyen vállalható annyit akarok, de reménykedem a legjobbakban :)
2018. jan. 24. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!