Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyire fog lógni a bőröm?

Mennyire fog lógni a bőröm?

Figyelt kérdés
136kg 167cm magas 24 éves lány.Mennyire fog lógni a bőröm egy kb 60 kg fogyás után.Most Norbi duci tréningezek azaz tornázok de ez segíteni fog?Akinek van tapasztalata vagy ért hozzá az írjon. Előre is kösz :)
2015. okt. 2. 15:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Én 21 évesen a közel 170 cm-hez voltam 125 kiló körül. Én 30 kilót dobtam csak le de az is épp elég volt ahhoz hogy elképesztően látványos legyen. Persze még van mit leadnom főleg hogy híztam is vissza 6 kilót amit tartok fél éve, de én más tornát is ajánlok neked. ezzel a testsúllyal még nagyon ne erőltesd meg magad. Nem tudom hogy eddig miket ettél meg most miket eszel, meg régen mennyit mozogtál mert én szerintem ha mozgás szegény életmódot éltél és sokat nassoltál akkor neked már az is sokat fog számítani ha napi 1 órát elmész sétálni vagy lassan kocogni abba a tempóba ami épp jól esik és érzed hogy van értelme, meg mellette javasolt erősítő edzést végezni de nem súlyzókkal hanem saját testsúllyal. Nem kell az elején megszakadnod kb 1-2 hónapig csináld így utána látni fogod hogy mennek le a kilók eleinte nagyon sok fog lemenni meg minden, de akkor ha már könnyebb leszel meg lesz némi fizikumod meg a szervezeted is átáll erre akkor mégkönnyebb lesz utána, de viszont akkor már váltani kell az edzést picit keményebbre. Sajnos nagyon nagy a súlyod ez már brutális, én nem voltam ennyi, 2 évvel ezelőtt nekem a rekordom 125 kg volt de az bőven elégvolt arra hogy a csajok lenézzenek a súlyom miatt és mozogni is már alig bírtam, meg harmat gyenge voltam. Nem bántani akarlak ezzel de én ismerem a helyzeted.

A bőröd lógása már más tészta nem kell hirtelen leadnod 60 kilót minél rövidebb idő alatt mert annál rosszabb lesz. Ha tartós fogyást akarsz és jól is akarsz kinézni akkor ezt nem árt elhúzni 2 évig, de hidd el sokkal jobb lesz. Nekem megnyúlt a bőröm de amikor már 30 kiló mínusznál voltam és sokan azt hitték hogy nem eszek meg beteg vagyok leálltam és azért 1 év alatt sokat húzódott vissza a bőröm is. Persze azért oda kellett figyelnem igaz hogy híztam is vissza de sokat ment vissza a bőröm most 23 évesen még jó így kb 25 éves korig még könnyebben húzódik vissza szóval nekem mondta is egy orvos ismerős hogy bőrfelvarrással még ne foglalkozzak egyenlőre, meg ne idegeskedjek mert visszafog húzódni csak türelem kell hozzá 1-1,5 év biztos.

2015. okt. 2. 15:38
 2/12 anonim ***** válasza:
A lényeg, hogy egyenletesen fogyj, heti maximum egy kilót! Igyál sokat, és rendszeresen iktass be az étrendedbe kis mennyiségű állati zsiradékot.
2015. okt. 2. 15:59
 3/12 anonim ***** válasza:
És a biztonság kedvéért dokinál legyen rögzítve a súlyos. Ha véletlenül úgy marad a bőröd, bizonyos feltételek megléte esetén a TB fizeti a korrekciós műtétet.
2015. okt. 2. 16:02
 4/12 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.Nos én is lassú fogyást szeretnék mert gerincsérvem van 2 is és nagyon oda kell figyelnem hogy mit mozgok.Kb 3 éve élek inaktív életmódot a nasinak nincs nagy szerepe az életembe.Mindenhova gyalog járok de az már nagyon kevés.Próbálok naponta többször enni és keveset ez nem mindig jön még össze.Sok gyümölcsöt eszem és fehérjét.és most heti 3x tornázok így fogok minnél többet de egy video kb 1 óra 15 perc és az után is kivagyok.
2015. okt. 3. 08:41
 5/12 A kérdező kommentje:
Első válaszoló gratulálok a fogyásodhoz! :) Remélem majd egyszer én is ezt leírhatom valakinek. :) :) :)
2015. okt. 3. 08:42
 6/12 anonim ***** válasza:

110ről 69re fogytam, még egy tizes hátra. őszinte leszek.

fog lógni a bőröd. akkor is fog, ha szétedzed az agyad. fog lógni a karod. a hasad. akkora bőr nem tud összehúzódni egy 60 kilós fogyásnál.

de! ez ne csüggesszen. kicsit lőgősabb bőrrel is jobb, mint borzasztó ducin, hidd el, tapasztalat.

ha pedig totálisan elégedetlen leszel a végén, a TB állja a has-kar-combplasztikát, ha valóban olyan mértékű a bőr lógása, ami indokolja a műtétet. Nekem kötényhasam lett, megcsinálták, most feszesebb, mint valaha. :) tényleg hajtogatni tudtam a bőrt a hasamon, szar volt, de könnyebben tudtam volna élni azzal, mint a kövér énemmel. ez a lényeg. nagyno sok kitartást, és sikert kívánok neked!

2015. okt. 4. 10:50
 7/12 anonim ***** válasza:
ja, és másfél év alatt lettem 69
2015. okt. 4. 10:51
 8/12 A kérdező kommentje:
köszönöm én is így gondoltam hogy inkább a lógós bőr mint a kövér én.De fiatal vagyok és nem szeretném egy életen át rejtegetni magam ha lefogytam.Most az egészségem a legfontosabb és ha babát szeretnék lassan akkor nem 136 kg-mal elkezdeni a terhességet mert az veszélyes és nem szeretnék egy tunyult csúnya anyuka lenni.A tb állja az tök jó dolog de hogy kell el kell mennem a háziorvoshoz szólni hogy fogyókúrázom és ő azt regisztrálja,hogy később bizonyítval legyen vagy hogy? Elvileg benne vanna gépbe és reumatológián is és neurológián is mert gyógytornára járok.
2015. okt. 5. 07:57
 9/12 anonim ***** válasza:
ha bárhol rögzítve van a legmagasabb súlyod, az rendben van! ez lehet orvos, védőnő, csak legyen rajta pecsét, vagy ha eljön az idő, a háziorvos tudjon kiállítani erről egy papírt, ennyi elég az oep-nek, meg egy fotót is kértek tőlem.
2015. okt. 5. 09:14
 10/12 anonim ***** válasza:
egyébként én is fiatal vagyok, és ugyanennyi cm. szóval nekem még 110 kg-ról fogyva is lógós, pedig szakemberrel fogytam, lassan :S persze még lehet rajta sokat dolgozni, és nem annyira feltűnő a többi testrész, de kérdezték már, hogy mi történt a karommal, akik már normáls súllyal ismertek meg.
2015. okt. 5. 09:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!