Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » -30 kg leadása után lógni fog...

-30 kg leadása után lógni fog a bőröm? Segítség.

Figyelt kérdés

15 èves vagyok ès kiskorom ota van rajtam felesleg. De most van egy almom aminek koszonhetoen mostmar veghez fogom vinni a fogyasomat. 2017.májusára szeretnek megszabadulni a 30-35 kg-tól. 1 hèten hány kilo megy le nagy sulybol?? Tudom,h a normalis az az 1 kg lenne.

De a lenyeg,h az etkezesre odafogok nagyon figyelni,kevesebbet,tobbszor elven fogok enni. Csokkentem a szenhidratokat es mozgok. Reggel es este kezdesnek 50-50 haspres+gugolas...aztan fokozatosan novelem. Egy heten kb 3-4 szer kardio. Majd 2-3 szor sulyzos edzes itthon. (Video) Cukor,csoki nincs. Ha ezeket betartom akkor kb 1 ev alatt ugye lemegy a 30 kg? Nem akarom elsietni,mert akkor tuti logna a borom. De ha ezeket 99%-san betartom milyen lesz a borom?? Valahogy ratudok meg segiteni arra,h normalis legyen majd??

Elore is koszi a valaszokat.

165cm/94kg

15/L

2016. máj. 28. 12:23
 1/7 anonim válasza:
30kg közel 1 év alatt simán menni fog, a bőr az más kérdés, mert 15 évesen még nőni fogsz mindenhol, és rááll a bőröd, mert fiatal vagy. Sikerülni fog, ha be tartod amiket írtál. :)
2016. máj. 28. 12:32
 2/7 A kérdező kommentje:
Ez megnyugtató. :) köszi szèpen :)
2016. máj. 28. 12:42
 3/7 anonim ***** válasza:
35-t fogytam 1 év alatt és nem lóg a bőröm.
2016. máj. 28. 12:43
 4/7 anonim ***** válasza:
Ebben a korban még könnyen regenerálódik a bőr. Tartsd be a fokozatosságot, figyelj arra, hogy kellően hidrált légy, napi 2-3 liter folyadékot (elsősorban tiszta vizet) igyál. Fontos a megfelelő vitaminbevitel, a bőrnek az A, B, C, D, E. Ezek a C kivételével zsírban oldódók, ne iktasd ki teljesen a zsírokat az étrendedből. Váltott hideg-meleg vizes tusolás, közben egy masszírozókesztyűvel átdörzsölés is jót tesz, főleg a hason, combon, felkar belső felületén ("integetőizom.")
2016. máj. 28. 13:44
 5/7 A kérdező kommentje:
Ez megnyugtató. Az ivásra mostanában nagyon rákattantam. Azt a meleg-hideg vizes tusolást mintha olvastam volna már,majd akkor azt is beiktatom. Koszi
2016. máj. 28. 14:45
 6/7 anonim ***** válasza:
Én úgy gondolom, hogy simán lemegy ennyi, de egy év alatt ez nagy fogyás, így lehetséges, hogy a bőröd nem fog elég gyorsan összehúzódni. Napi 3-4 liter vizet mindenképp igyál. Ez segít majd rajta. Illetve, amit saját tapasztalatból ajánlani tudok, az a rossmannban kapható evelin márkájú krémek. Több féle is van, a legtöbb narancsbőrre, de a bőr rugalmasságán, összehúzódásán nagyon sokat segít! Nekem nagyon szépen összehúzta! Bár én csak 8 kilót fogytam, de így is nagyon megereszkedett a bőröm. Ahogy elkezdtem használni, már az első hét után látható és tapintható volt a változás. Annyira látványos, hogy már a kolléganőim is elkezdték használni!
2016. máj. 28. 19:36
 7/7 A kérdező kommentje:

Ertem. Minden ilyen hasznos tanácsot megfogadok. :)

Kosziii

2016. máj. 29. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!