Kalótiaszámlálás+spinning hogyan?
Sziasztok!
170cm magas, 67-68kg-s 18 éves lány vagyok. Pár hete kezdtem diétázni 1400-1500kcal körül. Sajnos ezt néha nem sikerül leennem.
Úgy döntöttem, hogy a diéta mellett spinningre fogok járni. Mennyivel kell többet ennem emiatt? Kell edzés után fehérjét fogyasztanom? Ha igen, akkor melyiket?
Spinning? :D
Szóval én azt ajánlanám,hogy a súlyokat kezd el emelgetni és ne az ilyen tömegfogyasztásra kitalált ökörködéssel pocsékold az idődet.Nem fogsz ettől jobban kinézni.
Én nem azt írtam,hogy 50-60 kilós súlyokkal kezdj el edzeni azonnal.
Bár nehezen hiszem el,hogy egy 18 éves lány létedre ennyire le legyél amortizálódva.
Mi lesz veled 30 év múlva?
Még a saját testsúlyos edzéshez is érdemes fitnesz szalagokat beszerezni.
Még mielőtt azt mondanád,hogy a térded miatt nem lehet,ezeket a rehabilitációhoz is használják a gyógytornászok.
ja :\ hát akkor nem tudom. ha ilyen autoimmun-betegségeid vannak, akkor lehet, hogy a jóga, hastánc nálad jó megoldás lenne, a belső feszültségeidet kicsit feloldaná. :)
autoimmunbetegségekből írom a szakdogám és a betegek, akikkel eddig beszélgettem, mind valami belső feszültség/stressz kapcsán említették a betegségüket. Csupán ez az oka, amiért ezt tanácsolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!