Így híztam vagy fogytam? (Rossz a mérlegem)
Hétfőn és kedden nem ettem semmit.
Szerdán kb 1700-1900kcalt ettem.
Csütörtökön kb 350-400kcal.
Ma 800körül.
Holnap-holnapután nem tervezek enni.
Kihagytam, hogy:
16 éves lány vagyok, 162cm és 60kg.
22,86 a Bmi-m, 1992 az alapjárat kcal értékem. Február végére szeretnék leadni 10kg-ot, kaloriabazis szerint a napi keretem így 546kcal.
Ha a heti (max) kalóriámat (3100) elosztom 5-tel, akkor 620kcal/nap jön ki. Na ezért nem tervezek enni a hétvégén.
A kalóriabázis arra is figyelmeztet, hogy napi 1000-1200 kalória alatti kalóriabevitel káros az egészségre!
Ne tedd tönkre magad!
(De a szüleid felelőssége is, ha nem tűnik fel nekik, hogy egész hétvégén nem eszel semmit!)
A lehető legrosszabb,amit most csinálsz!
Tönkreteszed a szervezeted és a látszólagos fogyásod nem zsírból fog történni, hanem javában izomból. Tehát puha, löttyedt tested lesz.Utána elkezdesz rendesen enni és 65 kilóra hízol minimum rövid időn belül.
Számold ki mi a napi kalória szükségleted és azt edd meg! Ne chipsből, cukros lötyiből, stb, hanem hasznos tápanyagból.
És sportolj, azzal érsz el egészséges kal9ria deficitet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!