Szóval elkezdtem fogyókúrázni és az édes löttyökről le kell mondanom. Viszont utálom a vizet nem bírok elegendő mennyiséget inni belőle. De a gyülölcslevekben elég sok kalória van. A citromos vízért pedig nem vagyok oda. Mit igyak? Az étvágyamat is elvenné ha innék de sajnos nem tudok semmit amit ihatnék. Tippek?
Tea? Nem kell bele cukor. Max édesítőszer és citrom.
2017. dec. 28. 20:08
2/13 A kérdező kommentje:
Próbáltam de rossz íze van szerintem cukor nélkül.
2017. dec. 28. 20:10
3/13 anonim válasza:
Idővel megszokod. Én kávét, teát cukor nélkül iszom, már az lenne furi ha tennék bele. Ízesített vizek, édesítőszerrel, zéró kóla, cukormentes üdítők. De a víz azért lenne jobb, mert az édesítőszer is sokaknál éhséget generál.
2017. dec. 28. 20:17
4/13 anonim válasza:
Láttam a Pennyben olyan szörpöt, ami édesítőszeres.
2017. dec. 28. 20:28
5/13 anonim válasza:
Mindezek alapján te nem szomjas vagy, hanem cukorra vágysz. Amíg ezt a vágyat le nem küzdöd, aligha fogsz fogyni. Legalábbis marha nehéz. Szokj rá arra, hogy akkor iszol, ha szomjas vagy, ne örömszerzésből igyál. Ha szomjas vagy, akkor majd jól esik a víz is. Abból is sokféle van (hűtött, nem hűtött, bubis, nem bubis, csapvíz stb.). keresd meg a legélvezetesebbet. Ha pedig éhes vagy, egyél (mértékkel, a kúra szabályait betartva). Olyat, ami csillapítja éhséged. Rá kell kényszerítened a szervezeted arra, hogy saját raktáait kezdje égetni, ne a külső cukora bazírozzon. Ez kemény menet, cukros löttyöket iszogatva nem fog menni.
2017. dec. 28. 20:43
6/13 anonim válasza:
Pedig a tiszta víz, amire szükséged van. Próbálj különböző oldott ásványú anyagú vizeket. A lágyabb, finomabb. (300 mg / liter alatt)
2017. dec. 28. 21:50
7/13 anonim válasza:
1. Vizet. Sok utálnivaló nincs rajta, szórakoztatónak pedig nem kell lennie. Én is unni szoktam (bár bizonyos helyzetekben ez meg tud változni), ezért lesz másik pont.
2. Tea. Én képers vagyok teából, kávéból s persze az ételeimmel bevinni a szükséges vízmennyiségem zömét egyes napokon, de azért folyton teát készíteni sem szórakoztató, ha épp szárazat eszem és 4 liter az aznapi vízigényem... Úgyhogy azért rendszeresen befigyel a víz, nem is kevés. Néha vitaminos vagy magnéziumos pezsgőtablettával iszom, de az édesítőszeres és el fogom hagyni eme új fejleményt (egy tabletta nekem minimum bő egy liter vizet igényel, túl sok bennük az édesítő és az aroma. úgyhogy sok vizet beviszek velük).
Említettem az ételeket. Levessel és zöldségekkel rengeteg vizet be lehet vinni, bár sokan rizsből is beviszik a szükségletük jelentős részét...
Zöldségturmixokkal is próbálkozhatsz esetleg.
2017. dec. 28. 23:15
8/13 anonim válasza:
A jó teának jó íze van ízesítés nélkül, pont hogy a cukor, citrom rontja el. Vegyél másfélét, mint amit megszoktál, rendes leveles fajtát, az általában sokkal jobb, mint a filteresek, ez utóbbiakból alig tudok párat meginni.
2017. dec. 28. 23:16
9/13 anonim válasza:
Halom cukormentes üdítő, szörp van, évek óta ezeken élek...
2017. dec. 28. 23:56
10/13 anonim válasza:
Arra ügyelni kell,hogy ami cukormentesnek van írva sem biztos,hogy nem hizlal. Ha Aszpartámot tartalmaz az baj,mert az sunyi módon hizlal es egészségtelen...
Ez az első amit mindig megnezek az összetevők resznel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!