Mit tegyek ha utálom a vizet?
Nem bírok meginni egy pohárnál többet egy nap.
Iszok mâst de zavar
.Ez normális? Van más is így ?
Talán azért utálod a vizet mert egész idáig csak szénsavas szrokat ittál és töménytelen kávét.
Első lépés hogy elhagyod az üdítőket ,kávét és elkezdesz kis pohár lágy ásványvizeket inni .
Második lépés elhagyod az ásványvizet és elkezdesz tiszta lágy vizet inni a súlyod háromszorosa per száz litert naponta .
Ez beruházás ,meg kell venned a desztilálót vagy a csapvíztisztítót .
Vagy ez vagy 50éves korodra mehetsz temetőbe próbafekvésre .
Egyébként nem kell megijedni az hogy most nem megy le a torkodon az a klóros szemét teljesen természetes dolog.
Ha betartod amit mondtam te is napi szinten fogod meginni a két liter desztilált vagy szűrt lágyvizet . Majd észre fogod venni hogy akár mit eszel csak ezt a vizet fogod kívánni mellé üdítőnek és sokkal jobban fogod érezni az ízeket szagokat ,kis eséllyel kapod el a vírusokat .
Érdemes reggel kávé helyett úgy kezdeni hogy 2,5dl deszt víz egy bármilyen vitaminos pezsgőtablettával , télen főleg a hiányos táplálkozás miatt.
Nem teljesen .....alapbol nem is szoktam inni szinte.Amit igen azt is mert tudom hogy kell.
Azèrt köszönöm .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!