Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Nem akarok hízni, nem akarok...

Nem akarok hízni, nem akarok enni, de "elestem". (? )

Figyelt kérdés

Segítsetek!

Minden nap, minden egyes falatban a kalóriát néztem, koplaltam, nem ettem. 53-ról 43-ra fogytam pár hét alatt, de most, hogy itt a szünet, többet ettem mint kellett volna, sőt nagyon sokat. Édességet, fast foodot, főtt kaját, mindent egymás hegyén hátán. Félek hogy vissza hízok, igy egy kanál oliva olajat ettem, az egy kicsit begyorsított a dolgokon, de nagyon rosszulul érzem magam. Érzem, hogy kitágult a gyomrom, hányingerem van, nem akarok hízni, nem akarok enni. Mit csináljak?

2017. dec. 22. 21:35
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
161 cm körül
2017. dec. 23. 10:31
 12/12 anonim ***** válasza:
Szia! Szólj a szüleidnek, ne félj, segíteni fognak. Vagy az iskolaorvosnak is szólhatsz. Mondd el nekik nyugodtan, őszintén, hogy mi a baj. 161 cm-hez 50 kg teljesen jó. "Hízz" vissza addig, egyél rendesen (napi minimum 1500 kcal), és sportolj. Ne koplalj, mert a szervezeted meg fogja bánni. Hullani fog a hajad, töredezni a körmöd, elmarad a menzeszed, és mindenféle szervi bajod lesz. Remélem jól kijössz ebből.
2017. dec. 23. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!