Melyik az egészségesebb és hatásosabb diéta? Kalóriaszámlálás vagy ch csökkentés?
Van, akinek a kettő erősen korrelál... Én pl. nem tudok deficitben enni, ha sok a ch (mondjuk napi 100gramm). Számolni szoktam, de ettől még nem eszem deficitben, nem fogok éhezni, csak mert elfogyott a kalóriakeret. Úgyhogy nekem ez nem jó semmire. Ahogy önmagában a szénhidrátcsökkentés sem, csak az egyik alapfeltétel. Azért segít, mert kevesebb kalóriával jóllakom, mint több szénhidrát mellett, ez elég tipikus.
Sokunknak az időszakos böjt is jó, nekem speciel kötelező elem. Nincs az az isten, hogy én 3 evéssel deficitbe kerüljek éhezés nélkül.
Szóval ez egyéni. Lehet, hogy neked elég egy csepp odafigyelés és eljön a siker. Én pedig 4-5 komoly trükk mellett sem tudok 80 centi alá menni a derekammal, évek alatt sem. Találd meg, mi működik neked, de mivel alig kell fogynod vagy egyáltalán nem, egy nagyobb elhatározással elég hamar lefogyhatod azt a parányi mennyiséget.
De tényleg nem nézel ki jól, kicsit hájas a hasad? Mert a centik semmit nem számítanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!