Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Melyik az egészségesebb és...

Melyik az egészségesebb és hatásosabb diéta? Kalóriaszámlálás vagy ch csökkentés?

Figyelt kérdés
Észrevettem h a derekam vastagabb lett.Szeretnék pár centivel vékonyabbat. Most 65 cm-t mértem és nyáron 62 volt. Milyen súlycsökkentő módszert ajánlotok?

2017. dec. 18. 14:50
 1/2 anonim ***** válasza:

Van, akinek a kettő erősen korrelál... Én pl. nem tudok deficitben enni, ha sok a ch (mondjuk napi 100gramm). Számolni szoktam, de ettől még nem eszem deficitben, nem fogok éhezni, csak mert elfogyott a kalóriakeret. Úgyhogy nekem ez nem jó semmire. Ahogy önmagában a szénhidrátcsökkentés sem, csak az egyik alapfeltétel. Azért segít, mert kevesebb kalóriával jóllakom, mint több szénhidrát mellett, ez elég tipikus.

Sokunknak az időszakos böjt is jó, nekem speciel kötelező elem. Nincs az az isten, hogy én 3 evéssel deficitbe kerüljek éhezés nélkül.

Szóval ez egyéni. Lehet, hogy neked elég egy csepp odafigyelés és eljön a siker. Én pedig 4-5 komoly trükk mellett sem tudok 80 centi alá menni a derekammal, évek alatt sem. Találd meg, mi működik neked, de mivel alig kell fogynod vagy egyáltalán nem, egy nagyobb elhatározással elég hamar lefogyhatod azt a parányi mennyiséget.

De tényleg nem nézel ki jól, kicsit hájas a hasad? Mert a centik semmit nem számítanak.

2017. dec. 18. 14:57
 2/2 A kérdező kommentje:
Csak furcsállom hogy ugyanúgy ettem és szeptember óta mégis pár cm-rel több lett a derekam. Látszik is kicsit és ez zavar. Amúgy alapanyagcserém 1300 körül lehet és annyit is eszek kb szerintem 165 cm magas és 52kg os nő vok. Jó lenne 2-3 kg-ot leadni szép lassacskán.Kb 50 lehettem előtte. Várom az ötleteket. Előre is köszi.
2017. dec. 18. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!