Napi 40-perc szobabiciklizéssel, és a vacsora kihagyásával fogyhatok? Váltott vagy folyamatos tempóban tekerve hatásosabb?
Árulod már el nekem, mi a búbánatért kell kihagyni a vacsorát??????????
Egy kis főtt vagy párolt csirkemell, salátával (paradicsom, uborka, zöldsali vegyesen) méééér nem fér bele????? Estére????
Nehogy azt mondd, hogy este 6 után nem eszel, mert...!!!
Adok 3 tanácsot, ha megfogadod jó, ha nem, nekem úgy is jó:
1. számold ki a saját kalóriaszükségletedet és azt, hogy mennyi kalóriát vigyél be, ahhoz hogy fogyj ( www.kaloriabazis.hu ez segíthet a számolásban)
2. vigyél be több fehérjét, mint ami a napi kereted. Ezt a keretet is megmutatja az ajánlott oldal. Fehérjét csirke és pulykamellben, marhahúsban találsz a legtöbbet (100g csirkemellben van kb. 30g fehérje).
Valamint kevesebb szénhidrátot, mint ami a napi kereted. Abból is lassan felszívódó szénhidrátot inkább, mert az nem dobja meg annyira a vércukorszinted (ilyen pl. a zab, zabpehely, főleg a teljes kiörlésű)
3. igen, igyál sok vizet, alacsony nátrium tartalmút, mert a nátrium visszatartja a vizet, ami neked most nem jó. Ellenben jó, ha sok kálium van benne (sok kálium van a paradicsomban is pl.)
Mozgásnak lehet például bicikli, szobabicikli, futás, kocogás, gyors séta, mindenképpen olyasmit, ami közepes intenzitású és folyamatos terhelést ad, mert ez égeti a zsírt jobban. Mozgás után pótold a fehérjét és a vizet -de csak azt -, hogy ne izomból fogyj hanem zsírból.
Én, mint mezei futóbolond ezt tudom neked tanácsolni. Majd jönnek az okosok és kiigazítanak, ha valamit nem jól mondtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!