Napi 1200 kaloria megfelelo lehet? (Tobbi lent) (14/l)
Figyelt kérdés
Eddig 1250 kaloriaval fogytam, de mivel a fogyassal csokkent az alapjarat kaloriaegetesem es a BMR-em is, gondoltam csokkenteni kellene a bevitelt, mert mar nem is fogyok olyan gyorsan. Napi 1200 kaloriara erdemes csokkentenem? Szerintetek megfelelo? (173 cm 63 kg vagyok)2017. dec. 17. 17:38
1/7 anonim válasza:
miből akarsz fogyni? én 5cm-el vagyok magasabb és egy gramm feleslegem sincs... meg azt se tudjuk mennyit akarsz... képből jobban lehetne megmondani (pl képfeltöltés.eu ba rakasz fel egy álló képet, amiben jól tartod magad és a fejed kivételével mindened látszik simulós ruhában, vagy bikiniben) vagy keress egy magadhoz haonlót. egyébként amúgy is tilos 1400 alá menni
2/7 anonim válasza:
Az 1200 megfelelő, bár szinte mindegy, hogy 1200 vagy 1250. Azért óvatosan a fogyással, ilyen magassághoz a 63 kg nem feltétlenül sok.
3/7 anonim válasza:
Hová akarsz még fogyni???😱 szerintem ne menj 1250 alá, még az is kevés egy fejlődésben lévő szervezetnek! Egyél inkább 1400at, és mozogj kicsit többet!
4/7 anonim válasza:
Mennyit fogytál eddig, mennyi idő alatt, és mennyit akarsz még?
5/7 A kérdező kommentje:
Koszonom az eddigi valaszokat! Eddig 21 kilot fogytam fel ev alatt es meg 5-10 kilot szeretnek.
2017. dec. 17. 20:11
7/7 Anonymous500 válasza:
A legjobb fogyókúra ha többet eszel mint amennyit szoktál, de inkább fehérjéket kéne enni.( pl.tojás,joghurt stb.) Tudom kicsit furán hangzik de ez a legjobb módszer.Ugyanis ha keveset eszel akkor a szervezeted raktározni fog és nem csökkenteni fogja a zsír mennyiséget hanem növelni.És ráadásul még az izom tömegedet is csökkenti.Ha viszont (legalább 5-ször étkezel egy nap) többet eszel akkor meg nem fog tudni raktározni és égeti el az elraktározott zsírt.ÉS NAGYON FONTOS: kólát, chipset hanyagold el! Igyál vizet! És ha megteheted akkor csinálj valami testmozgást is! Az elősegíti a kalória égetését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!