Ha egy nap eszek reggelit ebedet vacsorat es mast nem tehat nem eszek sokat nagyon akkor miert fogy az ember? Nincs meg a megfelelo kaloria?
Figyelt kérdés
2016. máj. 24. 12:08
1/3 anonim válasza:
- Több a mozgás a kalóriabevitelhez képest.
- Stressz.
- Betegség (pl. felszívódási rendellenesség)
- Kalóriaszegény táplálkozás, nem megfelelő mennyiségű és minőségű, tápanyagszegényebb táplálkozás.
- Gyógyszermellékhatás
- Gyors anyagcsere.
- stb.
2/3 anonim válasza:
Igen. Ha nem akarsz fogyni, akkor inkább egyél többször kisebb adagokat, ha egyszerre nem tudsz sokat.
3/3 anonim válasza:
Ha fogysz, akkor bizonyára deficitben eszel. Pusztán a fogyás vagy súlytartás szempontjából teljesen mindegy, hogy 1 vagy 6 étkezésed van, a kalóriaegyenleg számít. Nekem az étkezések száma annyi, amennyi nekem ideális (2), az teljesen mindegy, hogy szálkásítok vagy tömegelek vagy súlyt tartok. Tudom, hogy van, aki csak picit tud enni egyszerre, az érdekes dolog, annak alapból sok étkezés kell, s nem tudom, mit csinál, ha aktívan sportol s mondjuk 5000 kcal kell neki naponta. Biztos cukros vizet szívogat vagy folyton bekapkod valami kis tömény izét. Nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!