167 cm-hez sok a 60 kg?
Figyelt kérdés
Én kövérnek látom,magam nagyon.Kb 8 kilót le kell adjak.Amúgy a hasamon látszik inkább.Mennyi kalóriát vigyek be egy nap,hogy ne hízzak? Mi az a kaja amit kerüljek?Igazából tippeket várnék,hogy ki mit eszik fogyókúra idején.Suli mellett nehéz keveset enni,mert kell az energia.18/L2017. dec. 5. 19:41
1/5 anonim válasza:
Súlytartáshoz próbáld ki a napi 1800 kalóriát. Ha egy hónappal később változik a súlyod, akkor korrigálj! Nagyon biztosan nem vagy kövér. Vegyél egy olyan mérleget, mely kijelzi a testzsírszázalékot. Ha 30 vagy kevesebb, akkor nem vagy túlsúlyos.
2/5 anonim válasza:
Nem a súly a lényeg, hanem a testzsír százalék. Én hasonló méretekkel rendelkezem, de semmi feleslegem nincs. Ne a mérleget nézd, hanem a tükröt.
Ne csak az étkezésre figyelj, hanem mozogjon is sokat. Látatlanban nehéz tippeket adni, ami nekem működik, neked nem biztos, hogy fog. Figyelj, hogy kevesebb kalóriát vigyél be, mint amennyit felhasználsz, azt is teljes értékű ételekből, lehetőleg minél kevesebb összetevőből. Kerüld a hozzáadott cukrot és finomított lisztet, ne igyál mást, csak vizet vagy ízesítetlen teát, kávét. Minél több zöldséget eszel, annál jobb: eltelít és kevés kalória van bennük.
4/5 anonim válasza:
8 kilót hová fogynál?
Csontváz akarsz lenni, aztán még leadni 5-6 kilót, mert "kövér vagy"?
5/5 anonim válasza:
Jajj nemár nemhiszem hogy olyan 'kövér' lennél:P Sportos, izmosabb testalkattal 63kg vagyok 180 cm-rel:DD 14/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!