Szerintetek mennyi kalóriát kéne ennem?
Figyelt kérdés
Ti nagyjából ilyen paraméterekkel mennyit fogyasztotok?
18 éves lány vagyok 168 cm es 54 kg. Reggel 5.30kor kelek. Mindennap sportolok valamit. Hetfő tánc tobbi nap magamtòl egy fél-1 ora..iskolaba jarok de addig sokat setalok napi (3km) es ott is sokat allok.
Eddig 1300-1500at ettem, de nem tdom mennyit kene pontosan.
2017. nov. 27. 21:10
1/5 anonim válasza:
Kaloriabazison ki tudod számolni, de az 1300-1500 tuti kevés, főleg ha sokat mozogsz.
Az sem mindegy, hogy diétázol, súlyt tartasz vagy tömegelsz.
2/5 A kérdező kommentje:
Sùlyttartok..
Igazavol masok tapasztalatai erdekelnenek😀mert mindeb oldal mast mutat
2017. nov. 27. 21:31
3/5 anonim válasza:
Próbálj 2000-et enni, és tartsd egy hónapig! Ha egy hónap után változik a súlyod, korrigálj kicsit (200 kalóriával) a megfelelő irányba.
4/5 anonim válasza:
majdnem ugyanennyi kg-val centivel en 1900at eszek,nekem az eleg.Sok mindne belefer,es nem is sportolok.Ugyhogy lehet neked is jo lesz vagy akar 2000et is megprobalhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!