Szerintetek nagyon durva csalónap volt?
Tegnap tartottam egy csalónapot 3 hét után először. Lehet, hogy rosszul értelmeztem, de azt olvastam, hogy ilyenkor azt eszel meg annyit meg akkor ahogy jól esik. És hát azt hiszem egy pöppet túlzásba estem:S Szóval így nézett ki a tegnapom(szabadnapos voltam):
Reggel hajnalban a szokásos kávé, csak most ment bele tejszín és cukor is, mellé pedig 3 fahéjas keksz és 5db mini vaníliás karika.
Később 4 db meggyes-pudingos táska.
Utána betoltam egy tábla csokit(100g/539kcal).
Ebédre alma-szilva kompótot ettem, vacsorára egy kisméretű lorenzo pizzát.
A nap folyamán ettem még: 2 kinder pinguit, egy mizo duo milka túró rudit, egy poharas bolti kakaós tejberizst(200g), két krémtúrót(2x90g), két pudingot(2x125g), 2 zacskó chipset(salty baconos 60g és salty hagymás karika 80g), egy albán krémes cukrászsütit és ehhez egy 200ml-es energiaitalt.
Ezt pedig a nap folyamán egy nagy üveg kólával burítottam le (2,25l-es).
Este 7-kor ettem utoljára, akkor fejeztem be a pizzát.
(Azt hiszem más nem volt:D)
Szerintetek? Jogosan érzem baromi soknak? :S
Este 7 óta nem ettem semmit, nem azért, mert koplalok, hanem mert úgy teli vagyok még mindig:D Feszül a hasam, hányingerem van:S
Lehet veszek be hashajtót:D
Szia! Köszi, de inkább nem:D
Maradok a fogyókúrámnál és az egészséges étrendnél:D
Amúgy azóta se ettem még, nem is vagyok éhes, ez mit jelent? Még mindig a tegnapelőtti kajákból "gazdálkodik" a szervezetem?! Nem kéne már éhesnek lennem? Kezdek megijedni:$
Valaki írjon:(
Gratulálok, sínen vagy a BINGE EATING DISORDER elenevezésű étkezési zavar felé. Normális szakember soha a büdös életben nem fog ilyen állatságokat ajánlani, mint csalónap. Onnan tudod, hogy egy rakás összehordott szemét a diéta amit követsz, hogy ezt valami hülye megfogalmazta benne.
Arról álmodozom, hogy egy szép napon az összes hozzá enm értő kontár edző és önjelölt guru kamatostul visszakapja amit másoknak okozott.
Hé, vannak ilyen emberek, ha tényleg elvolt 3 hétig az új étrendjével, én azért nem aggódnék miatta :)
Kérdező: Ne aggódj, hogy nem vagy éhes, ezt én normálisnak tartom. Persze, sokan felkelnek reggel és éhesek, bármit is ettek előző nap, de pl. én is ilyen vagyok, hogy ha nagyon teleeszem magam, akkor még 2 nap múlva is részben abból élek. Ha meg is éhezem rendes időben, szinte semmivel jóllakom. Bár ha igaz, amit kiszámoltak, hogy 7000 kcal... Na, arra már én se vagyok képes erőszak nélkül. Évtizedekig lazán túlettem magam, számokat nem tudok, manapság duplaannyit alig tudok enni, mint a kalóriaszükségletem s persze ez is ritkán van.
Nem is hogy sok volt, bár tény, hogy az volt, de hogy MI. Agyonfeldolgozott, cukros vackok dögivel.
Kétlem, hogy egy tisztességes étrenden ennyit be tudtál volna tolni, bár ki tudja? Van, akinek megy. S kinek mi a tisztességes. Én szénhidrátból addig tudok enni jóllakás nélkül, amíg szénhidrátmérgezést nem kapok, sőt, kicsit azon is túl. Az ilyen cuccok sokunkat nem laktatnak valami jól...
A hashajtó nem tűnik számomra értelmes dolognak, ha még csak székrekedése sincs az embernek, de persze kinek mi működik. Én szódabikarbónát veszek be, üres kávét iszom (máskor nem tudom meginni, ilyenkor jó) s örülök, hogy a szenvedés ad némi motivációt, hogy máskor ne csináljak ilyen ökörségeket :D Bár elég jól bírom a túlevést. Gyerekkoromban képest voltam dolgokra, de még 40 évesen, hosszas erősen szénhidrátszegény étrend után sem volt kihívás fél kiló kenyér sok vajjal és mézzel. Csak épp jól nem laktam tőle, mert fehérje nem sok szorult bele.
Lehet, hogy híztál tőle fél kilót (kétlem, hogy több hasznosult), lehet, hogy nem, ezt nem lehet tudni, de egyes elszánt emberek 2 nappal helyrehoznak ennyit... 2 nap böjt azért nem vészes egy ilyen nap után (máskor sem, persze) s még épp nem veszélyes az anyagcsere sebességére, de ettől még nem ajánlom, én se csinálnám, ha nem jönne természetesen (ilyen nap után? a vízre alig tudnék ránézni, a zöldségre garantáltan nem, mert szénhidrát), csak mondom, ilyen is van, nem mindenki ront heteket egy ilyen nappal sem.
Semmi gáz, én megértelek, nálam is hasonló egy csalónap, csak én 168 cm/51.4 kg vagyok, és szintén fogyózok.
A tegnapi kajálásom pl így nézett ki:
Reggelire 2 szelet csokis kalács másfél pohár tejjel
Délelőtt egy diós Túró Rudi, egy Sport szelet, egy tábla fahéjas Ritter Sport fehér csoki, egy pohár kávé sok tejjel és cukorral, 2 nagy kocka csoki, 2 kocka Milka trioládé, 3 édes keksz, 3pici sós rúd és egy Snickers meg fél liter fahéjas-almás Nestea
Ebédre 2szeket rántott hús sült krumplival
Délután egy tejcsokis Vadász csoki és egy Kapucíner meg pár kocka Boci tejcsoki
Este egy adag somlói galuska és egy pohár 3 az 1-ben kávé sok tejjel és cukorral
Aztán házibuliban egy nagy szelet szalámit pizza, 2-3 szelet almás pite, 2 vaníliás muffin, 2-3 marék Chips, egy nápolyi, 3-4 sós süti, mellé 2 dl vörösbor, egy feles és 2 dl meggylikőr, 2 dl rendes kóla és 2 dl Fanta.
És jól vagyok, semmi bajom ettől, mától ugyanúgy folytatom a diétát, ha akarom, tudom kontrollálni magam, tegnap direkt nem tettem.
Várom a kioktatást :P
Vicces volt olvasni,hogy mennyi mindent ettél :D De régebben pontosan így ettem én is de éveken át,nem mindennap de hetente 3-4x tuti. A súlyom nem sokat változott kb 3 kilót híztam ezzel két év alatt. voltak nutella napjaim amikor egy hétig mindennap megettem egy üveg nutellát,de ez csak a napom egy része volt mert utána ettem tovább mást. Kb egésznap otthon feküdtem és folyton ettem, közben néztem sorozatokat 175cm és 64kg voltam amikor így értkeztem két éven át. annyi mozgásom volt,hogy amikor elfogyott otthon a chips,csoki akkor mentem is a boltba,de naponta többször mentem boltba és mindig másikba,mert cikinek éreztem a kosaram tele édességgel két óra múlva meg migint ugyanez. Átlagban úgy néztek ki a napjaim,hogy reggeli egy zacskó 180g győri keksz mellé egy liter kakaó,egy sport szelet. tízórai jó reggelt keksz,kakaó. Délben általában egy üveg nutella ,de néha csak egy tábla milka,kínai kaja közepes adag, uzsonna tábla milka,zacskó chips vacsoa megint egy zacskó chips.
Nem lettem cukorbeteg semmi baja az egészségemnek,bőven átlagos sőt vékony a testalkatom.
Viszont burtálisan depressziós voltam a sok zabálás miatt,úgy éreztem magam mint egy vágóhídra szánt koca. Utáltam emberekkel talákozni stb úgyhogy ma már normálisabban eszem sokkal, sőt kicsit diétázom is és sportolgatok jelenlegi súlyom 62kg. szeretnék 57 lenni.
Sziasztok! Elértem a súlyomat, ezt zabanappal ünnepeltem:D Már rosszul kezdődik, de leírom, hátha érdekel vkit a fejlődésem:
-reggel 7-kor: 12 palacsinta(5nutellás, 3lekváros, 4 túrós)
-10-kor: 3kinder tejszelet, 4pingu, egy domino
-12-kor: 3tányér chilisbab 5szelet kenyérrel
-15-kor: 1 liter tej fél doboz chocapic kal
-17-kor: két francia krémes
-20-tól éjfélig: 4zacskó chips, egy 300grammos milkacsoki, másfél liter kóla, egy kilós dobozos tejföl kakaóporral és a biztonság kedvéért 1zacskó aszalt szilva. Meg még egy kis tej:D
Voala, mai napra spárta🙌
Az elért súlyhoz gratulálok!
Viszont így nagyon-nagyon hamar vissza fogod hízni.
Köszi:)
Nem fogom, csak 1-1ilyen volt, áttérek normális étrendre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!