Szerintetek nagyon durva csalónap volt?
Tegnap tartottam egy csalónapot 3 hét után először. Lehet, hogy rosszul értelmeztem, de azt olvastam, hogy ilyenkor azt eszel meg annyit meg akkor ahogy jól esik. És hát azt hiszem egy pöppet túlzásba estem:S Szóval így nézett ki a tegnapom(szabadnapos voltam):
Reggel hajnalban a szokásos kávé, csak most ment bele tejszín és cukor is, mellé pedig 3 fahéjas keksz és 5db mini vaníliás karika.
Később 4 db meggyes-pudingos táska.
Utána betoltam egy tábla csokit(100g/539kcal).
Ebédre alma-szilva kompótot ettem, vacsorára egy kisméretű lorenzo pizzát.
A nap folyamán ettem még: 2 kinder pinguit, egy mizo duo milka túró rudit, egy poharas bolti kakaós tejberizst(200g), két krémtúrót(2x90g), két pudingot(2x125g), 2 zacskó chipset(salty baconos 60g és salty hagymás karika 80g), egy albán krémes cukrászsütit és ehhez egy 200ml-es energiaitalt.
Ezt pedig a nap folyamán egy nagy üveg kólával burítottam le (2,25l-es).
Este 7-kor ettem utoljára, akkor fejeztem be a pizzát.
(Azt hiszem más nem volt:D)
Szerintetek? Jogosan érzem baromi soknak? :S
Este 7 óta nem ettem semmit, nem azért, mert koplalok, hanem mert úgy teli vagyok még mindig:D Feszül a hasam, hányingerem van:S
Lehet veszek be hashajtót:D
Szerintem ez nem normális.
A csalónap számomra azt jelenti, hogy nem kell odafigyelni. De nem azt, hogy mértéktelenül zabálni.
Ennyit meg sem tudnék enni. Már az egy tábla csoki is sok volt. De amiket még utána felsoroltál, hát az nagyon durva.
Szerintem semmi értelme kalóriát számlálni, odafigyeli az étkezésre, fogyókúrázni, amíg ennyire gondok vannak a fejedben. Ez tényleg beteges!!!!! Nem is értem, hogy ezen mit lehet élvezni.
Atyaúristen.
Emberek, értsétek már meg, nem fogyókúrázni kell, hanem mértékletesen, egészségesen, tudatosan táplálkozni + sokat sportolni.
Fantasztikus, irány a bulimia = zabálok mint egy elmebeteg, aztán jaj de szar, a hashajtó majd megoldja.
Mikor akarod kezeltetni az étkezési zavarodat? Mert a csalónap - kezdve azzal, hogy normális diétában NEM KELL - nem azt jelenti, hogy rommá zabálod magad.
Kicsit túltoltad ☺ Nekem is szokott lenni csalónap de nem minden héten hanem minden hónapban egyszer mikor menzesz előtt vagyok.Utóbbinál ugyan azt ettem mint szoktam csak az ebédhez ettem pluszban burgonyakrokettet meg másfél adag aranygaluskát.Azért másfél lett mert a másodikat már nem bírtam megenni.
És ez az" értsétek már meg" duma....hát én értem.De nem tudok nem fogok és nem is akarok úgy élni, hogy mindent megvonok.Tök jó annak aki csak azért eszik, hogy éljen.Én szeretek enni, élvezem az ízeket és imádom a hagyományos kajákat.Azért mert valaki néha elszáll vagy mert meri magát tele enni ne törjük már kerékbe!
Kérdező!Célod függvényében sok vagy nem sok az ilyen és heti csalónap.
Kivancsisagbol beirtam a kaloriabazis.hu-ba a napi kajadat, kerel 7100 kcal felett zabaltal, majdnem 1000g szenhidrat!!! Ha ettol nem leszel cukorbeteg, akkor semmitol.
A 3 hetes dietadat kabe ezzel tonke is tetted, gratulalok.
6: Nem is kell mindent megvonni.
Pont az egyensúly a lényeg. Normálisan kell enni. Lehet enni édességet, sütit is, időnként, de normális mennyiségben.
És akkor eszébe sem jut az embernek csalónap.
Pláne nem ilyen nagy zabálás. Ennek a negyedétől is kifeküdnék és kihánynám a belemet.
Sziasztok, köszi a válaszokat:D Némelyiken fetrengve sírva röhögtem:DD
Nem az, hogy ki voltam éhezve vagy ilyesmi, hanem alapból ilyen vagyok, imádok enni, ha meglátok vmit és megkívánom, akkor is megtudom enni, ha előtte volt a 3 fogásos vacsora:D
Viszont nem esik nehezemre visszafogni magamat. Tudok mértéket tartani, csak ugye elnéztem a csalónapot:$
Azért lettem rosszul pont, mert eddig normálisan étkeztem és most ez így megterhelő volt.
De köszönöm a válaszokat, most már tudom, hogy ilyenkor sincs extra nagy zabálás, csak egy kis vmit meg szabad engedni. Logikus is.
Köszi még egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!