Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Szerintetek nagyon durva...

Szerintetek nagyon durva csalónap volt?

Figyelt kérdés

Tegnap tartottam egy csalónapot 3 hét után először. Lehet, hogy rosszul értelmeztem, de azt olvastam, hogy ilyenkor azt eszel meg annyit meg akkor ahogy jól esik. És hát azt hiszem egy pöppet túlzásba estem:S Szóval így nézett ki a tegnapom(szabadnapos voltam):

Reggel hajnalban a szokásos kávé, csak most ment bele tejszín és cukor is, mellé pedig 3 fahéjas keksz és 5db mini vaníliás karika.

Később 4 db meggyes-pudingos táska.

Utána betoltam egy tábla csokit(100g/539kcal).

Ebédre alma-szilva kompótot ettem, vacsorára egy kisméretű lorenzo pizzát.

A nap folyamán ettem még: 2 kinder pinguit, egy mizo duo milka túró rudit, egy poharas bolti kakaós tejberizst(200g), két krémtúrót(2x90g), két pudingot(2x125g), 2 zacskó chipset(salty baconos 60g és salty hagymás karika 80g), egy albán krémes cukrászsütit és ehhez egy 200ml-es energiaitalt.

Ezt pedig a nap folyamán egy nagy üveg kólával burítottam le (2,25l-es).

Este 7-kor ettem utoljára, akkor fejeztem be a pizzát.

(Azt hiszem más nem volt:D)

Szerintetek? Jogosan érzem baromi soknak? :S

Este 7 óta nem ettem semmit, nem azért, mert koplalok, hanem mert úgy teli vagyok még mindig:D Feszül a hasam, hányingerem van:S

Lehet veszek be hashajtót:D

2017. nov. 10. 08:10
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
51%

Ez nem csalónap, ezt nem is tudom minek kéne nevezni. Mértéktelen zabálásnak, már az olvasásától ennek a sok mindennek elborzadtam.

Ennyi hülyeséget még az sem dönt magába aki nem fogyózik, és egészségére sem figyel.

Komolyan katasztrófa volt ez a napod. :D

2017. nov. 10. 13:14
 12/30 anonim ***** válasza:
82%

Nekem a csalónap annyi, hogy elmegyek a szüleimhez, eszem rántott húst krumplipürével, és 1 szelet süteményt tolok be mellé. Ennyi.

Te bevállalhatnál ilyen 10.000 kalóriás youtube kihivásokat ilyen étvággyal.

2017. nov. 10. 13:20
 13/30 anonim ***** válasza:
76%
8-as igazad van, a többségnek igaza van, nekem az nem tetszik, amilyen stílusban elő van adva.Miért nem lehet emberi "hangon", építő jelleggel hozzászólni?Miért kell leszólni, hülyézni?A kérdező tudja, hogy elcseszte mert eleve úgy tette fel a kérdést.
2017. nov. 10. 13:47
 14/30 anonim ***** válasza:
50%

Összeettél ám mindent, ami eszedbe jutott :)

Én ezért nem tartanék ilyen durva csalónapot, mert félek a gyomorrontástól (hogy vagy amúgy?).

Nem tartom valószínűnek, hogy most hirtelen visszahízod, amit 3 hét alatt leadtál.

Én nem szoktam direkt csalónapot tartani. Viszont ha havi 1-2x vendégségbe megyünk, nekem az a csalónap: eszek olyan ételeket is, amiket egyébként nem ennék, vagy nem tudom, pontosan miből készültek, és eszek pár sütit is, néha egy kis alkohol is beleférhet (bár általában én vezetek, úgyhogy ez ritka). De arra ügyelek, hogy ne egyem betegre magam. Kólát, energiaitalt, egyéb műanyag üdítőket sosem iszom, szerintem neked is teljesen felesleges volt.

2017. nov. 10. 14:42
 15/30 A kérdező kommentje:

Köszi ismét, mindenkinek.

#15:Már jobban:D

Nem, kizárt, hogy még egyszer bármiféle csalónapot tartsak.. Teljesen tökéletesen megfelel számomra a jelenlegi étrend.

Ebbe a 3 hétbe sokkal jobban éreztem magam, tudtam, hogy jókat eszek, egészségesen élek, nem zabáltam betegre magam, fittebb, kicsattanóbb voltam.

Hát, ezt most jól elszúrtam. Ugyanott, ugyanúgy érzem magam, mint 3 héttel előtte, mielőtt kezdtem..

Nem baj, oroszlán a vérem, nem adom fel, kezdem előről:)

2017. nov. 10. 18:07
 16/30 anonim ***** válasza:
49%
Hát figyelj...Én 120 kiló vagyok, eszek annyit mint egy jobb hízó, de ennyit még én sem zabálok! Csoda, hogy nem betegedtél meg.
2017. nov. 10. 19:12
 17/30 A kérdező kommentje:

Nah, várjatok..

160cm, 60kg és 19 lány:D

2017. nov. 10. 19:31
 18/30 anonim ***** válasza:
0%
Teljesen nyilvánvaló, hogy kamu a kérdés. Ennyi édességet bezabálni nem normális.
2017. nov. 10. 20:29
 19/30 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy nem normális:$

Azóta se ettem még semmit:D

De már jobban vagyok:D

2017. nov. 11. 03:45
 20/30 anonim ***** válasza:
92%
Nem tudom mit hápognak többiek, simán lemegy nekem is ennyi, ha nem figyelek. Ám ugyanannyi kiló, és centi vagyok, mint te. Csak én közel kétszer olyan idős ☹. De még gyurjal erre, mert nekem nincs hányingerem sem ezek után, te kis kezdő vagy 😁.
2017. nov. 11. 11:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!