Szerintetek mennyi idő alatt érek majd el látható eredményt? 🙄🏁
161 cm vagyok és 55kg
3 napja kezdtem el egészségesen élni.
5kg-t szeretnék leadni mert a csípőmnél elég csúnyán oszlik el a zsír.
57,3kg-rol indultam,de még semmi sem látszik rajtam.
Mai étrendem:
Reggeli:2db frankfurti virsli majonézzel
Ebéd:1 db Orsi virsli pici kechuppal
Vacsora:Egy kis tányér jázmin rizs
Ma 40 percet zumbáztam
És 15 percet futottam 10km/h-val és 45 perc erősítő gyakorlatokat végeztem.
Mennyi idő mulva fog meglátszani rajtam?
Hogy jársz mindenhová gyalog meg heti 5 edzésre, ha csak 3 napja kezdted ezt az ökörséget? Ellentmondasz magadnak és hülyének nézed a felnőtteket. Csodálkozol, hogy téged is hülyére vesznek.
Te tetted fel a kérdést, de nem fogadod el a választ. Makacs vagy és értetlen.
A látható eredmény az lesz, hogy egy hét után feladod és zabálni kezdesz, mert ez így tarthatatlan. Túl sok a mozgás és nem elég az energia. De ne hidd el. Csináld csak, aztán majd egy hónap múlva gyere vissza sírni, hogy miért vagy 58 kiló.
Oda irtam hogy mar egy ideje edzek...
Mostmar nemerdekel mit irtok nem fogok a sok eletebe belefaradt emebernek valaszolgatni
Mert nem a kerdesemre valaszolnak...
Amugy mar 54.1 vagyok es tartom,most ujra dietazok,amugy az csak egy napi kajam volt.
Ma ezt ettem:
Reggeli:Update1 Csokis feherje turmix (30g)
Ebed:1 db sutobe sult edes
edesburgonya
Vacsora:Kis adag salata joghurtos ontettel (nem bolti ontet),alacsony zsirtatalmu (light sajttal)
Zumbaztam 20 percet
Es 10.4 km/h-val futottam 15 percet
Amugy mar az eredmeny latszik,mert sok zsir ment le a hasambol,a cel az 50kg,de december feleih szertnek lefogyni minimum 52,5 kg-ra
Amugy majdnem sikerult;52.7 kg vagyok (es nem nem lettem se anorexias se semmi,raszoktam a halra meg a zoldsegekre,es a napi minimum 30-40 perc sportra :)
Meg kb.2 kg-t kene leadnom,utana meg szalkasitani.
Ha így folytatod ügyesen lefogyhatsz, de hagy mondjak azèrt valamit
1 nem olvastam a válaszokat, mert nem volt rá annyi időm, ezèrt bocsi
2 a számok menni fognak lefelé, de izmoból is fogsz fogyni, meg zsírból is így csak rosszabb lesz az alakos
3 egy hónap után ne koplalj, mert le fog állni a mentesítés ès teljesen belassul a szervezeted
4 ezzel a módszerrel 1 hónap után gebe leszel, ha az a cèlod de szerintem az nem szèp, de te dolgod
5 úgy is változni fogsz, nem ilyen leszel felnőtt korodban
Nyugodtan kèrdezz, ha valamit szeretnèl mèg tudni, kellemes ünnepeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!