1500 kalória fogyáshoz?
1200 nem kevés?
Mármint nyáron kezdtem neki 80 kg-ról indultam. 1300 al számoltam, esetek 90%ban sikerült is betartani.
Ha 1500 rá váltanék az baj lenne, vagy maradjak 1300 bál?:)
Nekem jól hangzik (hasonló adatokkal nekem ez teljesen jó, csak megfelelő módszer kell, amivel tudok ilyen keveset enni), de ha lassú az anyagcseréd, akkor lassú lesz a fogyás (kivéve, ha egészen sokat futsz, amivel így is rengeteg kalóriát égetsz, de gondolom, nem erről van szó).
Ki kell próbálni s módosítani, ha szükséges.
Igazából lehet h~lyének néztek, de a kalóriabázis.hu -csak számoltam ki, és ezt adta ki.
Gondoltam meg kérdezlek benneteket, hogy nem-e hülyeség!
Attól függ, hány éves vagy. Fejlődő szervezetnek még sokkal több energiára és tápanyagra van szüksége, mint egy felnőtt szervezetének, hiszen szövetet kell építenie.
Felnőttként durván fölélövünk a táplálékmennyiséggel, sokkal kevesebbre van szükségünk, de mindenki tolja a napi három étkezést, aztán csodálkoznak, hogy elhízott a nemzet…
Egyébként a fogyás a kilégzésen keresztül történik (a szervezet a zsírtartalékot, a zsírmolekulákat tördeli fel szén-dioxiddá), tehát egyszerűen csak csökkenteni kell a bevitelt, és növelni kell a kilézgést (ezt okozza a testmozgás). Persze ha attól tartasz, hogy éhenhalsz, akkor csak szenvedni fogsz, mert a hüllőagyad a zsírfelhalmozó-üzemmódban tartja a metabolizmusodat, ezért aztán kínzó éhség gyötörhet, miközben ha azt kielégíted, csak hízol…
próbáld ki 1350 kcal bevitelt..ebből baj nem lehet.
csak tartsd be!
tisztelettel, de megjegyezném, hogy ezzel együtt olyanokat egyél, ami nem köt beléd..ugyanis a kőkemény széklet csak gondot okoz. a diéta összeállításánál azt is vedd figyelembe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!