Sokat ettem ma?
Figyelt kérdés
140gramm füstölt pulykavirsli 2 kisebb szelet vékony kenyérrel, kevés mustárral illetve 350gramm fahéjas kekszet.
Mindjárt nekiállok edzeni. Kb hány hasprést/felülést, guggolást és kitörést csináljak, amivel ledolgozom a kalóriákat?
Köszi:(
2017. okt. 24. 22:52
1/6 anonim válasza:
Nem vagy normalis...😳
En ma dietazva ennyit ettem:
Reggeli:kávé t
Ebéd:kis adag krumplipure sovany csirkemellel
Vacsora:2db virsli
Én sportoltam ma 30 órát (tesi ora,es erositettunk)
És otthon futópadon 12 percet futottam 10 km/h-val
Igy fogytam 57,3-rol 54,5-re egy het alatt...
2/6 A kérdező kommentje:
Miért nm vagyok normális??
2017. okt. 25. 07:51
3/6 anonim válasza:
1 hét alatt a 3 kg fogyás nem egészséges, sőt...káros. Állj le ezzel az önsanyargatással, és kérd ki szakember véleményét.
4/6 anonim válasza:
Azért nem vagy normális, mert ez nem fogyókúra amit te csinálsz, hanem önsanyargatás. Sokáig ezt nem is lehet csinálni, bele fogsz halni, de majd rájössz. Olyan meg nincs, hogy hány hasprést kell csinálni, hogy ledolgozd a kalóriákat. Olyan keveset eszel, hogy nincs is mit ledolgozni, a szervezeted magától felhasználja. Inkább kérd ki szakember véleményét, mert nagyon nem vagy tisztában a dolgokkal.
5/6 anonim válasza:
Ja és ha már ilyen keveset eszel, akkor már valami normális kaját egyél, aminek van tápértéke, ne pedig fahéjas kekszet. Jesszusom, te komolyan el vagy tévedve.
6/6 anonim válasza:
Elso vagyok?
Miert nem egeszseges?
Nem ugyazezt eszem egesz heten,es nem sanyargatom magam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!