Túl sokat ettem ma?
Köszi a válaszokat.
Mindegy már, mert megettem. Csak attól tartok néha, hogy rosszul ítélem meg, miből mennyit ehetek.
Egy éve kezdtem el tudatosan étkezni és edzeni, múlt héten fejeztem be a szigorú értelemben vett fogyókúrát. Most már csak súlyt tartani szeretnék. 58 kiló vagyok és 165 centi.
Ó, tehát nem tudod, mennyivel tartasz súlyt. Nos, ezt idővel ki tudod tapasztalni. Mondjuk ha eddig fogytál, akkor lehet egy jó tipped rá, hiszen 7000 kcal mínusz jelent 1 kiló zsírvesztést, úgyhogy a fogyási ütemet nézve kiszámítható, mennyivel kell többet enned. Ha nem számolsz, akkor ez persze nem segít sokat, de akkor is ki tudod tapasztalni, mi merre, de inkább csak ha hasonlóan eszel az egyes napokon. Én évek óta elég sokat számolok, de meg nem mondom, súlytartó mennyiséget ettem-e, ha eltérek a szokásos ételeimtől. Még az a legjobb támpont, hogy mennyire laktam jól, de az sem mindig.
De normális étrenden, ha nem eszed érezhetően túl magad, nem kéne híznod. Ha mégis, hamar észreveszed és kicsit megszorítasz egy időre, esetleg általánosan mozogj többet, az a legtöbbünknek nem árt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!