Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Sokat ettem már most, mit...

Sokat ettem már most, mit tegyek? Oda a diétámnak?

Figyelt kérdés

Két hete diétázom, sikerült is lemennem 3 kg-ot. Viszont ma reggel óta elég sokat ettem.

Egy nagy tál kakaó cini minissel, egy csokis rolád sütemény, egy tányér tarhonyát tejfölös sertéspörkölttel, egy alma.

Nem tudom mi van velem, sose szoktam ennyit enni, nemhogy diéta alatt, nagyon rosszul érzem magam:(

Ma már nem eszek semmit, lehet holnap se kéne.

Mennyi felülést, guggolást és kitörést csináljak meg ma, hogy egyensúlyozzam, ledolgozzam ezt a sok sz@rságot??

Eddig 200 db-ot csináltam.

Köszi előre is és kérlek ne ordítsátok le a hülye fejemet:((

2017. okt. 20. 10:26
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg túlzott a diétád, ezért tört rád a falási roham. Két alatt nagyjából 1 kg fogyás lenne a jó ütem, 2 kg, ha nagyon intenzívre veszed. Fogyózz ésszel, akkor nem leszel rosszul, és bírod hosszú távon. Ha sok kalóriát akarsz égetni, akkor gyalogolj 2-3 órát!
2017. okt. 20. 10:43
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Semmit. Egyél normálisan, még ma is - estig összeesel aztán ugyanúgy szétzabálod magad.

És ne kitörésezz, hanem menjél futni.

2017. okt. 20. 10:45
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ne drámázz, hogy kicsit rosszul ettél, aztán most 2 napig koplalni akarsz... Nyugi, na. Ha NAGYON akarsz, kimehetsz futni vagy valami (bár itt most eléggé rossz hozzá az idő, de vannak elszánt emberek), de enni mindenképpen egyél rendesen. Ma mondjuk már szolidan, fehérje, zöldség, éhségtől függően kis egyéb...

Felülés helyett jobb a hasprés. Maga a lábedzés nem sok kalóriát éget (de a hasedzés szinte semmit), de mivel nagy izmokat mozgatsz meg, lehet, hogy megdobja az anyagcserédet kissé. De sokkal hatékonyabb egy csomó aerob vagy kardió, ha már a deficitedet félted.

De amit írtál, az nem olyan rengeteg étel ám. Ha nem ennél ma és holnap, durván kevés lenne még a kalória is, nemhogy a tápanyag. Nem kell túlértékelni őket, hiába süti és effélék, az ugyanúgy étel a maga kis kalóriatartalmával.

2017. okt. 20. 11:49
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Próbáld ne a szívedre venni és szerintem kicsit lazíthatnál a fogyókúrádon, két hét alatt 3 kg-t leadni nagyon sok. Persze értékelem az elszántságodat, de fogyókúránál fontos, hogy ne is a súly leadása legyen a fő cél (úgy is visszajönne egy idő után, ha a kívánt testsúly után abbahagyod a diétázást) hanem az életmód változtatás. Amikor anyukám annyi idős volt, mint most én hasonlóan fogta föl a dolgot mint te, napokig nem evett semmit, vagy csak alig és órákat töltött edzéssel nap mint nap, de amikor a szervezete teljesen kimerült, újra falánkabb lett (hónapos koplalás után nem is meglepő szerintem) és hamar visszajöttek rá az leadott kilók. Ez az életmód viszont rendkívül egészségtelen és nemrég volt emiatt veseműtétje is.

Mindenesetre én tényleg nagyon büszke vagyok rád, csak remélni tudom, hogy olyan kitartó vagy, mint elszánt. De szerintem próbáld kicsit lazábbra venni a dolgot, ha most túlhajszolod magad a bűntudatod miatt és nem eszel később újra fáradt leszel és a tested igényelni fogja a nasizást. Próbálj túllendülni rajta és folytatni, amit eddig csináltál.

2017. okt. 20. 18:06
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, jókívánságot, bíztatást❤
2017. okt. 20. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!