Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ma a héten másodjára szaladt...

Ma a héten másodjára szaladt velem el a ló és másodjára ettem 3000 kcal-t. Mindjárt elsirom magam. Ez mikor fog meglátszani?

Figyelt kérdés
Hogy kompenzálhatom az elkövetkezendő napokban? Alapból olyan 1400-1500-1600 kcal-t eszek (mellette sportolok) Meg fog látszani?
2017. jún. 23. 18:16
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem fog meglátszani, ha két alkalommal kicsit sokat ettél. E

Szerintem alapból nagyon keveset eszel. Én 2000 körül eszem, és nem vagyok rendszeres sportoló, heti kétszer járok csak.

Talán ezért nem bírod és ezért szalad el a ló veled kicsit, mert túl kevés a kajád.

2017. jún. 23. 19:11
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is azon a véleményen vagyok, hogy kevés.
2017. jún. 23. 19:38
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem fog meglatszani,de egy heten inkabb egyszer legyen csak ilyen.Az amugy kotelezo a dietaban,h felgyorsitsa az anyagcseret. De annal tobb ne nagyon legyen.
2017. jún. 23. 20:15
 4/9 anonim ***** válasza:
Az agyam eldobom, miért lenne kötelező diétában hetente egyszer hülyére zabálni magad? 17 kilót fogytam kiegyensúlyozott étkezéssel és nem volt azükség ilyesmire. Az anyagcserét a megfelelő táplálkozás, folyadékbevitel és legfőképp a mozgás pörgeti, nem a heti egy pizza-süti-chips nap.
2017. jún. 23. 22:32
 5/9 anonim ***** válasza:

Szerintem sem kötelező egy duplakalóriás nap, inkább úgy képzelném, hogy megterhelő a szervezetnek, bár ki tudja? Bár nem nevezem hülyére zabálásnak ezt, nekem nagyritkán ennyi kell ebédre, hogy elverjem az éhem :D Rossz étrenden. Jón nem kell elszállnom kicsit sem s azt hiszem, ez a természetes...

NÉHA elszállhat az ember, de ha heti 2-szer ilyen van, akkor valamit rosszul csinál, pl. alapból túl rossz étrenden van vagy túl keveset eszik a kalóriafelhasználásához, rosszul osztja el vagy lelki probléma van...

Meglátszani? Nem ismerünk, kérdező, még csak az sem biztos, hogy a puszta számok alapján híznod kell. Lövésem sincs a kalóriaigényedről, az is lehet, hogy nem hasznosul jól az étel, ha hirtelen sokat viszel be...

2017. jún. 23. 23:15
 6/9 A kérdező kommentje:
Kedves utólsó,h érted h nem jól hasznosul? De csak nem hizok tőle..vagy igen? 2 naptól? nem egymás után volt a 2 nap..
2017. jún. 23. 23:32
 7/9 anonim ***** válasza:

Egy kilogramm zsír felszedéséhez kb. 7000 kcal többlet kell. De az anyagcsere még ezt is tudja kompenzálni, vagyis két nagyobb kakilással nagyjából kijön, ne rugózz mostmár ezen...

Viszont ha hetente kétszer is nem tudod megállni a túlevést, akkor jó eséllyel valami nagyon nem oké az étrendeddel. És ezen el kéne gondolkoznod...

2017. jún. 23. 23:44
 8/9 anonim válasza:
Ha ennyire bűntudatod van, menj el futni mégegyet (nem tudom mit sportolsz gondolom futás benne van a programba) De abszolúte semmi bajod nem lesz. Egyébként ha rendszeresen sportolsz akkor 2000Kcal-t simán betúrhatod.
2017. jún. 24. 03:01
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem fog látszani.
2017. jún. 27. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!