Ma a héten másodjára szaladt velem el a ló és másodjára ettem 3000 kcal-t. Mindjárt elsirom magam. Ez mikor fog meglátszani?
Nem fog meglátszani, ha két alkalommal kicsit sokat ettél. E
Szerintem alapból nagyon keveset eszel. Én 2000 körül eszem, és nem vagyok rendszeres sportoló, heti kétszer járok csak.
Talán ezért nem bírod és ezért szalad el a ló veled kicsit, mert túl kevés a kajád.
Szerintem sem kötelező egy duplakalóriás nap, inkább úgy képzelném, hogy megterhelő a szervezetnek, bár ki tudja? Bár nem nevezem hülyére zabálásnak ezt, nekem nagyritkán ennyi kell ebédre, hogy elverjem az éhem :D Rossz étrenden. Jón nem kell elszállnom kicsit sem s azt hiszem, ez a természetes...
NÉHA elszállhat az ember, de ha heti 2-szer ilyen van, akkor valamit rosszul csinál, pl. alapból túl rossz étrenden van vagy túl keveset eszik a kalóriafelhasználásához, rosszul osztja el vagy lelki probléma van...
Meglátszani? Nem ismerünk, kérdező, még csak az sem biztos, hogy a puszta számok alapján híznod kell. Lövésem sincs a kalóriaigényedről, az is lehet, hogy nem hasznosul jól az étel, ha hirtelen sokat viszel be...
Egy kilogramm zsír felszedéséhez kb. 7000 kcal többlet kell. De az anyagcsere még ezt is tudja kompenzálni, vagyis két nagyobb kakilással nagyjából kijön, ne rugózz mostmár ezen...
Viszont ha hetente kétszer is nem tudod megállni a túlevést, akkor jó eséllyel valami nagyon nem oké az étrendeddel. És ezen el kéne gondolkoznod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!