1500 kcal-os étrendbe mi fér bele?
Ez így jó vagy sok?
tízórai: 1 alma/1 banán/egy marék meggy vagy eper
ebéd:2-3 szelet natúr csirkemell párolt, főtt vagy grillezett zöldséggel
(ez brokkoli, spárga, zöldborsó, cukkini vagy kelbimbó)
uzsonna: gyümölcsturmix fagyasztott gyümölcsből (ribizli vagy szeder)
vacsora: 3 szelet csirkemell sonka nyers zöldségekkel (uborka, retek vagy paradicsom) vagy 2 db tojásból rántotta vagy csak simán főve szintén nyers zöldségekkel
(Nem csak ezeket enném csak valami irányadóra lenne szükségem.)
És mit szeretne kedves tanárnő?:D
Súlytartás, súlyvesztés vagy súlygyarapodás?
Utolsó vagyok. nem tudom mit szeretnél. De a súlytartáshoz neked kb 1650 kcal-t kell enned. súlyvesztéshez 1200 így kb hetente fogyhatsz 0.5 kgot.
Sport fontos részét képezi egy normális étrendnek, így nem leszel löttyedt és kcalt is többet tudsz bevinni. Egyébként az egyik legfontosabb étkezés a reggeli, mivel ébredés után a szervezeted katabolizmus állapotban van és amint látom azt te pont kihagyod. Zabkását ajánlok reggelre. Tízóraira mehet az alma, eper hisz elég elhanyagolható kcal tartalma van. Mindenképp beszereznék otthonra egy konyhai gramm mérleget, hisz így nehéz megmondani hogy az étrendedet képező "2-3 szelet csirkemell" mégis mennyit is jelent. mert lehet nekem egy szelet 200 gramm míg te gondolsz szeletenként 30-40-re. Ha tízórait és az uzsonnát összevetjük szerintem 1 napra sok a gyümölcs fogyasztásod, bár ez egyéni szoc vélemény. Estére inkább főzném azokat a tojásokat. Egyébként nem rossz az összeállítás, csak a mennyiséget kéne tudni pontosan.
Viszont most jutott eszembe az a két videó ami alapján elkezdődött minden. Azokat el is küldöm, szerintem nagy segítség lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!