164 cm-es embernek ideális a 60 kg? duci vagyok? Foggyak?
14eves korom ota 62 kg vagyok es total jol nezek ki igy
Talan a pocimon van egy kis felesleg de itt nem is a kg a lenyeg hanem az atmero
165cm vagyok
18/L
Ez az adat kevés a megítéléshez. Vannak erre számítási módszerek, de én személy szerint abszolút azt javaslom, hogy menj el egy edzőhöz (ne testépítőhöz, te egészséges testet szeretnél, nem izmot építeni). Ő egyrészt segít neked felmérni a helyzetedet, másrészt segít kitűzni a reális és egészséges célt.
És csak hogy a szubjektív szempontból is beszéljek:
Az izom nehezebb a zsírnál, úgyhogy nagyon más tömeged lesz, ha sportolsz, mintha csak fogyózol. Saját tapasztalat, hogy 5-10 év múlva nem fogsz napi szinten annyit rohangálni, mint most és hát változik az emberi test, úgyhogy ha nem sportolsz, akkor eléggé valószínű, hogy a tested egy nem ideális irányba fog alakulni...
... ugyanakkor az izmok szebbé teszik az embert közvetlen és közvetett módon. Középiskolai férfitapasztalatom a múltból, hogy a gátfutó lány az, aki tartósan a legjobb nő maradt.
A sport sajnos sokszor pénzkérdés, de egyaránt tudom ajánlani a személyi edzőt, a TRX-et, szinte bármelyik keleti (jellegű) küzdősportot. Ezek mind széles körben elérhetőek, normális emberek járnak oda, a sport lehetőséget ad a fokozatos fejlődésre és kiegyensúlyozott testformát adnak, nem egyetlen helyre építenek (mert ugye kenuzásnál pl. a lábaid nem mozognak), rugalmasságot is adnak (mert az edzésnek csak egy része az izomfejlesztés, a másik rész pont olyan fontos: nyújtás, a kötött részek lazítása - nekem pl. a hátam közepe nagyon merev - stb.)
Inkább tanulj meg helyesen írni. Az cikibb mintha kövér vagy.
168/54 vagyok. Nekem normális a súlyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!