Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » 164 cm-es embernek ideális a...

164 cm-es embernek ideális a 60 kg? duci vagyok? Foggyak?

Figyelt kérdés

2017. szept. 9. 21:34
1 2
 11/15 Winkler Lili válasza:

14eves korom ota 62 kg vagyok es total jol nezek ki igy

Talan a pocimon van egy kis felesleg de itt nem is a kg a lenyeg hanem az atmero

165cm vagyok

18/L

2017. szept. 12. 08:37
 12/15 anonim ***** válasza:
Írj!;)
2017. szept. 12. 16:10
 13/15 anonim ***** válasza:

Ez az adat kevés a megítéléshez. Vannak erre számítási módszerek, de én személy szerint abszolút azt javaslom, hogy menj el egy edzőhöz (ne testépítőhöz, te egészséges testet szeretnél, nem izmot építeni). Ő egyrészt segít neked felmérni a helyzetedet, másrészt segít kitűzni a reális és egészséges célt.

És csak hogy a szubjektív szempontból is beszéljek:

Az izom nehezebb a zsírnál, úgyhogy nagyon más tömeged lesz, ha sportolsz, mintha csak fogyózol. Saját tapasztalat, hogy 5-10 év múlva nem fogsz napi szinten annyit rohangálni, mint most és hát változik az emberi test, úgyhogy ha nem sportolsz, akkor eléggé valószínű, hogy a tested egy nem ideális irányba fog alakulni...

... ugyanakkor az izmok szebbé teszik az embert közvetlen és közvetett módon. Középiskolai férfitapasztalatom a múltból, hogy a gátfutó lány az, aki tartósan a legjobb nő maradt.

A sport sajnos sokszor pénzkérdés, de egyaránt tudom ajánlani a személyi edzőt, a TRX-et, szinte bármelyik keleti (jellegű) küzdősportot. Ezek mind széles körben elérhetőek, normális emberek járnak oda, a sport lehetőséget ad a fokozatos fejlődésre és kiegyensúlyozott testformát adnak, nem egyetlen helyre építenek (mert ugye kenuzásnál pl. a lábaid nem mozognak), rugalmasságot is adnak (mert az edzésnek csak egy része az izomfejlesztés, a másik rész pont olyan fontos: nyújtás, a kötött részek lazítása - nekem pl. a hátam közepe nagyon merev - stb.)

2017. szept. 13. 10:20
 14/15 anonim válasza:
foggyyáá
2017. szept. 13. 16:58
 15/15 anonim ***** válasza:

Inkább tanulj meg helyesen írni. Az cikibb mintha kövér vagy.

168/54 vagyok. Nekem normális a súlyom.

2017. dec. 3. 09:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!