Igy lehet hizni?
Figyelt kérdés
Egész nyáron alig volt étvágyam igy fogytam sokat. Eléggé vékony lettem. Kb. 400 kalória 2 honapon át. Most már tudok enni és megpróbálok naponta 1500-2000 kalóriát enni minimum. Ha mindig is vékony voltam tudok attol hizni hogy hirtelen többet eszek?2017. szept. 5. 20:21
1/6 A kérdező kommentje:
160 cm 41 kilo vagyok kb. 18 éves
2017. szept. 5. 20:23
2/6 A kérdező kommentje:
Ja nem. 164
2017. szept. 5. 20:23
3/6 anonim válasza:
Miket ettel? Nem szedültel volt eröd? Tudtal alud,menzeszed van?
4/6 A kérdező kommentje:
Menszesz van és volt is. Akármit tudtam amit akartam csinálni. Csak az az iszonyatos hányinger ami volt azért nem tudtam enni.
2017. szept. 5. 20:26
5/6 anonim válasza:
Tudsz, de minőségi kaját egyél. Zsírosabb tejtermékeket, és teljes kiőrlésű pékárut, gabonát, kását, gyümölcsöket és zöldségeket is. Emellett azért ne felejts el mozogni, sétálni, és könnyű erősítő edzést csinálni. Nem lenne hülyeség mondjuk dietetikust felkeresni, aki segít étrendet összeállítani.
6/6 anonim válasza:
A kalóriatöbblettől hízunk, de persze a koplalásban tuti lassult az anyagcseréd, ez segíti a tempósabb hízást (hacsak nem gyorsul be újra szinte rögtön).
Ha nem mozogsz sokat, ennyivel esélyes, hogy hízol, ezt nem lehet megmondani.
Máskor viszont próbálj enni étvágy nélkül is, akár pár tömény falatot vagy akár jégkrémet, dinnyét, szinte akármi jobb, mint a durva koplalás hónapokon át... Persze a legjobb lenne rendesen enni. Ha naponta 16 kis falatban, akkor úgy, de enni KELL.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!