Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Csalonapon mennyit lehet...

Csalonapon mennyit lehet enni? Mennyivel tobbet?

Figyelt kérdés
En napi 1700kcalt eszek es mar 2-3hete nem is volt csalonapom.Ma megettem 1250kcal spagettit es 300kcal csokis muzlit,mai keretembol van meg 200kcal.Este buliba megyek ahol nyilvan lesz pia meg kis szendvicsek az meg kb +800kcal azaz 2400at fogok enni nagyjabol..sztetek ez eleg csalasnak szamit? Vagy ti mennyivel esztek tobbet es mibol mennyit ilyenkor? En most ugy erzem magam mint egy kitomott maci annyit ettem,de jol esett en a buliig mar nem is eszek mert nem kivanom.
2017. aug. 26. 14:24
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja es masnap mit esztek ugyanugy 1700kcalt mint csalonap elott,vagy ilynekor kevesebbet?
2017. aug. 26. 14:25
 2/4 anonim ***** válasza:
szerinted?
2017. aug. 26. 14:33
 3/4 anonim ***** válasza:

Egyéni, hogyan csinálod. Amikor 2000 kcallal fogytam, volt 4000 kcal is kilengéskor, csak nagyon ritkán, ez azért már határon van nálam. Manapság pedig a laza napjaimon nagyjából annyit eszem, amennyit elhasználok, mert azzal is pukkadásig eszem magam jó ételekből.

Szerinted kőbe van vésve, hogy a csalónap mit jelent? Van, akinek azt, hogy 1300 kcal alatt marad, csak eszik máskor tiltott ételt. Van, akinek pedig bármi belefér.

Másnap? Ha éhes vagyok, eszem, ha nem, nem. Durva kilengés után másnap 500 és 3000 kcal is elképzelhető, merőben helyzetfüggő... Még az is változó, hogy 10-kor vagy 5-kor kezdek el enni, mert akkor múlik el a jóllakottság... Nem lehet konkrétumokat mondani.

2017. aug. 26. 15:00
 4/4 anonim válasza:
A piálás az nem éppen a csalónapról szól. Kajával csaljál :D
2017. aug. 27. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!