Hogy működik a kalóriadeficit ebben az esetben?
Szóval én eddig napi szinten megettem 2500-3000 kalóriát,de a napi szükségletem elvileg kb 1900 lenne.
Ezzel a mennyiséggel is tartom a súlyom,mert 61-63 kg között mozgok folyton.
Tavaly 6 hét alatt leadtam 5 kilót kb 1700 kalóriás étrenddel, 0 mozgással ( télen visszaszedtem sajnos).
Én úgy tudom hogy 1000kcal /1kg.
Akkor én hogy tudtam tavaly olyan gyorsan leadni azt a súlyt,főleg hogy nem nagy felesleggel indultam?
Azért kérdezem, mert most újra belevágnék, de most mozognék is napi 20-30 percet.
Tehát most az számít hogy 800-1300 kcal között csökken a fogyasztásom az eddigiekhez képest vagy hogy az 1900-hoz képest 200-al lejjebb viszem?
Szerintem az első számít és ezért megy gyorsan a fogyás.
Ti mit gondoltok?
28/N
166 cm/62 kg
Bocsánat, igazad van én is 7000-et akartam írni.
Kb 7 kilótól szeretnék megszabadulni és közben izmosodni.
Nem hiszem hogy izmot adtam le tavaly,mert nem voltam összeesve.
Annyi mozgásom mondjuk volt,hogy napi minimum fél órát sétáltam babakocsival,plusz ugráltam a gyerekért aki akkor volt 1 éves.
Ha 1 kilót fogysz zsírból 1700 kcal mellett, akkor neked kb. 2700 kcal a kalóriaigényed, nem 1900. Ez már csak így működik.
Persze ki tudja, mennyi víz és egyéb volt abban az 5 kilóban, de akkor is tempósan fogytál, nyilván nem 1900 kcal az igényed, csak azt hiszed. Kiszámolni nem lehet az ilyesmit.
#8 Már elnézést, de nem értek egyet veled!
Attól még hogy ANYA lettem,nem szüntem meg NŐ lenni!
Szerinted úgy kellene kinéznem, mint egy ŐSANYA??? (Lenőtt-zsíros haj,szőrös láb,óvodáskorig tartó szpotatástól lógó mellek,stb.)
Azzal hogy edzek napi 30 percet még nem mondanám hogy elhanyagolom a gyerekemet.
Ennyi nekem is jár,ráadásul van a gyereknek apja is.
Egyébként meg ha úgy szeretnék kinézni, mint a Rubint Réka ahhoz sem lenne semmi közöd!!!
Atyám, hogy te milyen begyepesedett ember lehetsz... 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!