Hogy kéne fogynom ebben az esetben?
Figyelt kérdés
22 éves lány vagyok. Főiskolán felszedtem pár kilót gimnázium óta nyáron nekiugrottam a fogyókúrának de nem megy le csak jojó effektus van.Illetve lement már 2 kiló de több nem akar.Úgy csináltam hogy 1500 kalóriát viszek be egy nap vagy kevesebbet. Plusz néhányszor a héten mozogtam. Mivel okkal híztam el de nem zabáltam sose úgy voltam vele ennek használnia kéne de egy francot. Lement két kiló és a többi nem ment le és koplalni meg nem szeretnék már. 158 cm magas vagyok gimiben voltam 48-49 kiló már akkor is mozogtam és depressziós voltam így nem ettem rendesen. Most feljött 55kg-ra és lement 53 kilóra ami mondjuk meg őszintén semmi. Nagyon dagadtnak nem nézek ki sőt kövérnek sem de látszik hogy van rajtam felesleg viszont a normális életmódtól nem akar lemenni.Amúgy kis termetű nőies testalkatú nő vagyok. Van valakinek bármi ötlete mit lehetne tenni hogy lehetne hatékonyabban fogyni ha túlságosan takarékos az anyagcserém?2016. aug. 22. 19:11
1/2 anonim válasza:
A leírtak alapján nincsen konkrét étrended,tehát még egy minimális alap sincs,csak a szokásos dilettáns kevesebbet eszel butaság.Ebben az esetben olvasnod kellene pár oldalt a témában.
2/2 anonim válasza:
Ilyen pici tömeggel, valamirevaló mozgás nélkül simán lehet alacsony a kalóriaigényed, miért is fogynál tempósan ennyi evéssel? Sok mozgást és türelmet javaslok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!