Egy nap hány kalóriát ehetek?
Figyelt kérdés
Egyik helyen 1300 ,masik helyen 1623 ,harmadik helyen 1231kaloriat ír. 172cm és 50kg nő vagyok. Egyszerű munkat vegzek(semmi fizikai terhelés,erőltetés,csak ülök ,állok,hazafele 15perc séta,ahol tudok lépcsőzök,heti 3x lejarok kb 10percet kocogni. Mennyit ehetek így? Régebb koplaltam mindent megvontam magamtól. Mostanaban elkezdtem nagyon sokat és mindent enni és híztam. Nem szeretnék többet hízni. Rendszert szeretnék vinni az életembe ,egeszsegesen enni.2017. júl. 24. 15:20
1/3 anonim válasza:
Először is veszélyesen sovány vagy, fel kellene szedned néhány kilót. Ami a napi kalóriamennyiséget illeti, valamit nagyon elnézhettél. Én olyan 1800 kalóriát mondanék egy napra súlytartáshoz, de mondom, híznod kellene.
2/3 anonim válasza:
hát bizony vékonyka lehetsz(ami nem hátrány) ha így tetszel magadnak, akkor 1600-1800 kcal között bármit ehetsz, csak oszd be egész napra(06-18-ig), hogy ne éhezz egy percet sem.
a koplalás remélem nem jut eszedbe mégegyszer..
Ha digitális mérleggel mérni tudod minden nap a súlyod, akkor próbáld ki az 1500 kcal bevitelt. Ez bármi lehet, csak a kalóriára ügyelj. (persze ne csak tésztát egyél egész nap)
ezzel a kalóriaszámolással rendszert vihetsz az életedbe.
3/3 anonim válasza:
Én is 1800-zal próbálkoznék, aztán meglátod, mi van. Rádférne némi izom, az bizonyos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!