Sok kg leadasa utan meg mindig vastag comb es has?
Figyelt kérdés
174cm 70-72kg 18 eves no vagyok es 25kgtol szabadultam meg fel ev alatt. A felsotestemmel mar ugyahogy elegedettebb vagyok, viszont a hasam, a csipom es a combjaim nagyon vastagok meg mindig:(((( mit tudnek kezdeni ezekkel? Tudom nincs helyi zsiregetes de akkor is. A fogyokurat pedig meg folytatom, legalabb egy 10est meg le akarok adni mert tulsagosan kover vagyok meg mindig2017. júl. 11. 11:27
1/2 anonim válasza:
Igazából megválaszoltad a saját kérdésed, folytasd amit eddig csináltál ahogy mennek le a kilók szépen ott is egyre vékonyabb leszel.
2/2 anonim válasza:
Fogynod kell tovább, nyilván "sok" felesleged van még. Kevesen fogynak egyenletesen, nekem egyik részem csontos 30 kiló plusszal is, a másik iszonyúan hájas 10-zel is :) Muszáj befejeznem, ha jót akarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!