Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » 15 éves fiu vagyok Az volna a...

15 éves fiu vagyok Az volna a kérdésem mit kell tennem hogy fogyjak?

Figyelt kérdés
1szerintem nagyon is kövér vagyok szeretnék egy barátnőt is de ez nem megy ugy gondolom hogy nemekem is kellene eggy barátnő.Akivek csak beszélek mindenkit ledöbbent az hogy nincs barátnőm.És szerintem ennek az oka a tulsullyom 15 éves vagyok és 172cm 87kg.
2017. júl. 10. 07:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Többet mozogni, kevesebbet zabálni.
2017. júl. 10. 07:38
 2/5 anonim ***** válasza:
Bizony a csajok többségének nem kell duci pasi. A megoldás: egészséges étrend. Zabpehely, rizs, durumtészta, főtt krumpli, bulgur, ezek mind mehetnek reggel és délben. Sovány húsok, pl. csirke ,pulyka. rengeteg zöldség és gyümölcs. (a gyümit inkább délelőtt, de ha pl. délután megeszel egy almát, sem dől össze a világ :D) Vacsira mehet tojás, zöldségekkel, esetleg túró. És ne vond meg magadtól a szénhidrátokat, nyugodtan egyél a délelőtt folyamán JÓ MINŐSÉGŰEKET (amiket fent írtam) ,viszont az édességeket, fehér lisztes dolgokat, bizony vissza kell fogni. A délután inkább fehérjedúsabban egyél. Sokat segít ha összeírod magadnak, hogy miket eszel. Igyál sokat, és biciklizz vagy fuss.
2017. júl. 10. 08:37
 3/5 anonim ***** válasza:

Ne fogyókúrázzál hanem eddz , fuss... ismerősöm igy fogyott 20kg-t

De ha étrendre nem figyelsz nem lesz értelme.

2017. júl. 10. 10:59
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat még olyan kérdésem volna hogy egy nap hány km kellene lefussak? Hogy ilyen 1hónap ulva eredménye legyen
2017. júl. 11. 08:46
 5/5 anonim ***** válasza:

Már akár egy hét alatt is van látszata nem egy hónap alatt, ha nagy sulyfeleslegel küzdessz azt könyebb leadni mintha kicsi a testzsirszázalékod ...

Tűzz ki magad elé egy célt ami minden nap teljesithető és csináld ,ne hisztizz meglátod a változást és jó lesz hidd el.

2017. júl. 11. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!