Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Miket vegyek otthonra, ha a...

Miket vegyek otthonra, ha a családból csak én szeretnék életmódot váltani?

Figyelt kérdés

Kb 1 hete számolom a kalóriákat, általában mindig betartom a napi keretet, de mivel szemetet eszek, ezért a mennyiségen vissza kell fognom, és ez így nekem nem jó. Egészségesebb ételből többet ehetnék...

Zabpelyhet, fehérjét már vettem, rohadt unalmas minden reggelire / vacsira.

Miket vegyek? Mit egyek kenyér és vaj helyett (szendvics)? Főzni magamra nincs nagy lehetőségem (reggeltől estig dolgozok), túl sok pénzem sincs a kajára a családdal "szembe menni" és külön konyhát folytatni.

Érdekelne tipp alapanyagra is, készételekre is, receptre is, stb...

Köszönöm

20L

2017. júl. 4. 09:34
 1/8 anonim ***** válasza:
42%

Kenyér helyett én abonettet, vagy krekert szoktam enni, vajat sose szerettem. Zoldsegkremeket szoktam csinálni -Pl borsó,menta,kremsajt; grillezett paprika, dió, vajkrem; karfiol, tökmag stb.

Ha más főz, akkor a köretet csináld te: spagetti helyett cukkini csíkok, rizs helyett karfiol- vagy brokkoli rizs, tört krumpli helyett karfiol vagy borsó püré

2017. júl. 4. 09:56
 2/8 anonim ***** válasza:
0%

Először is a napi kcal limit egy 20 éves lánynál 1500-1600 kcal. Miért? ha többet eszel hízol, ha kevesebbet egy ideig elindul a súly, aztán megáll.

Ha fogyás a cél el kell keserítselek, edzés nélkül nem megy, vagy csak nagyon nehezen, és sokáig tart ( 3hónap 3 kiló effektus.)

Vásárolj otthonra : naturjoghurt, csirkemellsonka, teljeskiörlésű vagy rozskenyeret, zöldségeket, és húst! pulya és csirke.

Nehogy megvedd a kész kajákat, aminek a kalóriatartalma háromszoros, és ha megeszed csak éhsebb leszel, vagy csak félórára telít, utána ujra éhség fog kínozni.

Tudom hogy munka mellett nagyon nehéz, én is jártam ebben a cipőben, de hétvégén vagy amikor időd van, pedig vegyél rozslisztet, teljeskiőrlésű lisztet, és süss kenyeret magadnak. Vagy lehet venni pennyben lidlben korpás, vagy rozsos kenyeret. 100gr / étkezés.

Csirkemellett, combot vegyel, tedd a fagyoba, és csináld meg magadnak ket harom napra előre. sütőben vagy párolva. egy fél óra alatt megcsinálhatod. Tegyél mellé repát krumplit, brokkolit, amit csak megeszel, és készítsd el. Sajnos komprommisszumok nélkül nem fog menni.

Vajat, sajtot, majkremet, kenomajast, disznohust felejtsd el. meg a zsírban sült ételeket. mindent párolva, vagy sütőben olaj nélkül.

Ha szeretnéd az étrendem amit én használok elküldöm. Nekem 3 hónap alatt 18kiló mínusz hozott, de nyilván, nekem majdnem napi szintű edzés volt mellette. Páromnak ugyanez, kevesebb mozgással ( heti 2) 10 jelentett a 3 hónap alatt.

Arra pedig hogy a család mellett ezt hogy lehet.. : le kell szarni kinek mi a véleménye,te egészségesen akarsz élni. nem támogatnak benne? rendben. Akkor majd te teszel érte. nem sok megvenni azokat amiket mondtam. Nem kell semmi felesleges, se fehérjepor, se semmi. Ezek kacatot. Mindenki letud fogyni saját magától.! kitartás kell.

heti 3x fél óra kardió, és menne a súlyod lefele. Sajnos edzés nélkül nem mellesleg ha fogysz is visszafognak jönni a kilók.

Remélem segítettem :) 22/L

2017. júl. 4. 10:04
 3/8 anonim ***** válasza:
0%

előző vagyok:

az előttem szólóhoz cska annyit, hogy a krémsajt mindennél nagyobb zsírtaltalmú, olyan mintha mascarponét vagy 60% zsírtartalmú vajat nyomnál magadba egész nap. 12% tejföl, és zsírszegény joghurt egy diétába való. Az abonettről meg annyit, hogy lehet telít, de a glikémiás indexe az egekben, egészségtelen, és előtud idêzni inzulinproblémat, mert túlságosan felnyomja.

2017. júl. 4. 10:09
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 22 éves, nem kiló számra kell enni egyiket sem. Tudod, a mérték a lényeg. Lehet nulla kalórias xart enni nonstop és szenvedni, meg lehet normális ételeket enni és mégis fogyni/súlyt tartani
2017. júl. 4. 10:19
 5/8 anonim ***** válasza:
0%

:) kedvesen, szerintem van néma tapasztalatom miutan 122 kilóról 90 kilóra fogytam.

igen, a mérték nagyon fontos. Én csak elmondtam hogy meglehet akadályozni plussz kcal bevitelét, mikor ehetnél 140 kcal helyett csak 50et.

2017. júl. 4. 11:06
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
mellesleg a tejföllel még a sürítés is tökéletes egyes ételekbe, csak nem kell a 20%ost használni, elég a 12%os vagy natúr joghurt. Én finoman is eltudom készíteni a dolgaimat, akkor is ha nem használok vajat vajkrémet. transzzsírokkal tele... abszolut csak egy tanács volt.
2017. júl. 4. 11:08
 7/8 anonim ***** válasza:
44%

Akármit eszel, ugyanúgy kalóriadeficit kell... Viszont egy jó étrenddel könnyebben jóllakhatsz s könnyebben beviheted, amire szükséged van.

Nagyon sokféle diéta van, nem tudom, neked mi fér bele. A vajjal nekem nincs bajom, kenyeret nem eszem és kész. Nincs jó pótlék rá, így egyszerűen nem eszem semmi kenyérfélét, "helyette" nyers zöldség megy, persze több kell a fő részből, hogy legyen kalória is. Van, aki így csinálja. De semmi gond, ha valami neked megfelelőbb, jobb kenyérből eszel egy keveset. De van, aki extrém szénhidrátszegény kenyérféléket eszik, ami nem olyan, mint a kenyér, de a szerepet azért hozza, rá lehet tenni dolgokat...

Van, aki hétvégén megfőz több adagot s azt eszi hétközben. De vannak egyszerű ételek is, én pl. rántottákat szoktam enni. A főtt rizs sem vesz el szinte semmi időt, nos, van, akinek az megy kenyér helyett.

S van, aki sütit visz munkába, mert kényelmes és szereti. Abból is van jobbféle.

A vajjal nincs bajom, de rengetegféle kence van, ma pl. életemben először humuszt készítettem :) Az elég jó, rengeteg víz van benne, szerintem jóformán minden diétába befér, vegán, nem túl szénhidrátdús, nem túl zsíros... A padlizsánkrémem már elég zsíros, de az én diétámba kiváló, amúgy sem kell belőle rengeteg. S bizonyára lehet szolidabban is készíteni, csak úgy nekem olyan kis semmi és feleszem az egészet azonnal.

Egy sajtkockákkal turbózott vegyes saláta is remek lehet :)

2017. júl. 4. 14:42
 8/8 anonim ***** válasza:
39%

Az abonett GI-je akármekkora, a GL kicsi lesz a legtöbb embernél, mivel nem jó és keveset eszik belőle :P

Aki mennyiségben eszi, annak persze más.

Mindig számít a mennyiség, inzulinmegdobásnál is. Ehetek én mazsolát is, ha csak 2 gramm, az ugyan nem tudja fellökni... Ugyanez van az abonettel, de abból is vannak rostosabbak, számít, mit eszünk hozzá...

2017. júl. 4. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!