Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » A mustár, natúr joghurt hízlal?

Alli-T kérdése:

A mustár, natúr joghurt hízlal?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Elég komoly fogyókúrába kezdtem, mert megelégeltem a túlsúlyt. Letettem a kenyeret és a zsíros ételeket, abszolút nem eszem ilyesmit. Zöldség, gyümölcs, csirkehús, hal, pulyka, tojás + napi másfél óra súlyzós edzés, 40-60 perc kardió, 8-13 km séta erdős részen. Az lenne a kérdésem, hogy ilyen torna mellett, bár nem is a torna a fontos, ha csirkemell és sima (szósz nélküli) saláta mellé ennék egy kis mustárt, esetleg natúr joghurtot, az nagyon sokat vonna le az erőfeszítéseimből, tehát inkább hagyjam ki, vagy nem hízlal az ilyesmi? Előre is köszönöm a válaszokat, bármilyen tanácsot szívesen fogadok fogyókúrás ételekkel es tornával kapcsolatban! Esetleg, ha tudnátok olyasmit mondani, amit "nassolásként" lehet fogyasztani, de nem túl hizlaló, örömmel fogadom :D Köszönöm, hogy elolvastad! Szép napot!
2017. jún. 14. 14:58
 1/3 anonim ***** válasza:
Mennyit és mit eszel egy nap? Ugye te is érzed, hogy jóformán nulla infoból kéne válaszolnunk...?
2017. jún. 14. 15:16
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem a natúr joghurt diéta idején is simán belefér. Én pl natúr joghurtos csirkés lencsesalátát szoktam csinálgatni, és ehhez eleve úgy sütöm a csirkét, hogy kb 2-3 evőkanál mistárt teszek hozzá és úgy sütöm.
2017. jún. 14. 15:45
 3/3 A kérdező kommentje:

Salátákat eszem, sült, vagy főtt csibe- pulyka hússal, esetleg felvágottat, vagy főtt tojást zöldségekkel. Általában 4x egy nap. Pl. ma:

Reggeli: 3 paradicsom felszelve, 4 szelet felvágott

Tízórai: 1 alma, 1 narancs

Ebéd: 1 szelet sült csirkemell, 100g saláta öntet nélkül (répa, saláta)

Vacsora: 3 főtt tojás, 100g saláta

Ez csak a mai, váltogatni szoktam a dolgokat, hogy ne unjam meg, gyümölcs saláta, hal, levesek. Ezt szeretném bővíteni mustárral és natúr joghurttal.

Köszönöm a választ :)

2017. jún. 14. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!