Az eper hizlal?
Figyelt kérdés
Mármint úgy értem ,hogy ugye mindenhol az van írva ,hogy ne együnk sok gyümölcsöt diéta alatt mert ugye a gyümölcs cukor.De én arra gondoltam ,hogy itt az eper szezon és a napi szénhidrátot eperből viszem be.Mondjuk megeszek naponta 2kg-ot mert amúgy is szeretem meg 2 kilóba 152 szénhidrát van na meg ugye 40g rost is ami meg gyorsítja az anyagcserét .Szerintetek ez jó ötlet ?2017. jún. 5. 09:28
11/13 anonim válasza:
Azt gondolom, a mértéktelenség minden diéta gyilkosa. Nem az eper hibája...
12/13 anonim válasza:
A kalóriatöbblet hizlal. Van, akinek a diétájába simán belefér ennyi eper, szerintem egészségedre, jó dolog a gyümölcs :) 2 kiló pedig nem olyan észvesztően sok, hogy ne lehetne megenni. Mondom, ha belefér, egye. Merész dolog gyors cukorból ennyit bevinni, de van, aki simán megoldja fogyáskor is. Csak mert valami a többségnek előnytelen, valakinek lehet ideális.
13/13 anonim válasza:
nem hiszem
4 kalória egy db
25 az 100 mindössze
söt, málnabol megehetsz egy egesz dobozzal mert 100 db 100 kcal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!