Az eper hizlal?

Figyelt kérdés
Mármint úgy értem ,hogy ugye mindenhol az van írva ,hogy ne együnk sok gyümölcsöt diéta alatt mert ugye a gyümölcs cukor.De én arra gondoltam ,hogy itt az eper szezon és a napi szénhidrátot eperből viszem be.Mondjuk megeszek naponta 2kg-ot mert amúgy is szeretem meg 2 kilóba 152 szénhidrát van na meg ugye 40g rost is ami meg gyorsítja az anyagcserét .Szerintetek ez jó ötlet ?

2017. jún. 5. 09:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
81%

Annyi epret nem tudsz enni, hoyg csak amiatt hízzál. Emellett az ember alapvetö természetes tápláléka a gyümölcs, szóval attól garantáltan nem lesz semmi bajod.

Ha a napi kalória meg szénhidrátkeretedbe belefér, akkor edd nyugodtan.

2017. jún. 5. 09:34
 2/13 Andizsuzsi ***** válasza:
50%
És azon kívül csak "üres" húst?
2017. jún. 5. 09:34
 3/13 A kérdező kommentje:
Ezen kívül csirkét,tojást meg sok zöldséget ennék.
2017. jún. 5. 09:40
 4/13 anonim ***** válasza:
67%

Két kiló eper? Én gyümölcsrajongó vagyok, de ez akkor is túlzás.

Nagyon egyodalú.

Egyél normálisan, amibe napi öt adag (egy adag kb. egy jó bögrényi) nyers zöldség-gyümölcs is beletartozik.

2017. jún. 5. 09:41
 5/13 A kérdező kommentje:
nem egy ülő helyembe enném meg :D Hanem egész nap ha megkívánom eszegetnék belőle és simán elfogyna :D
2017. jún. 5. 09:46
 6/13 anonim ***** válasza:
0%
Az eper tele van cukorral, ami növeli az éhségérzetet, ami miatt többet eszel. Közvetetten hízlal, minden cukros étel.
2017. jún. 5. 09:50
 7/13 A kérdező kommentje:
Életembe nem voltam éhesebb az epertől :D
2017. jún. 5. 10:08
 8/13 anonim ***** válasza:
35%
152 CH van a 2kg eperben. Ha emellè eszel mèg zöldsègeket is, könnyen tùllèpheted a napi CH keretedet. Nekem pl. 140-145 g CH a napi maximum. De te tudod neked mennyi kell. De a sok gyümölccukor miatt ne csodálkozz majd ha nem ùgy jönnek az eredmènyek ahogyan várod.
2017. jún. 5. 10:13
 9/13 anonim ***** válasza:
48%
Nagyon egészséges az eper, alacsony a kalóriatartalma (32/10 deka), ha jól esik, akkor a szervezetednek most arra van szüksége. Edd, amíg van, annyit, amennyi jólesik, úgyse sokáig lesz már szezonja. [link]
2017. jún. 5. 10:39
 10/13 Andizsuzsi ***** válasza:
50%

"Ezen kívül csirkét,tojást meg sok zöldséget ennék"

És akkor a sok zöldség, tojás CH tartalmát hova számolod el?

2017. jún. 5. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!