Az energiaital hizlal?
Figyelt kérdés
Megittam egy 600ml-es bombát 100ml/7,6g cukor.De beleszámoltam a napi ch bevitelembe akkor ez most befolyásolja a diétámat vagy ugyan az mintha más ch-t vittem volna be?2017. jún. 4. 04:42
1/14 anonim válasza:
7.6 X 6=60.8 gramm
nöknek megengedett napi cukor 25 gramm
férfiaknak 37.5 gramm
és ez nem dieta alatt.
na most akkor szted??
2/14 anonim válasza:
nekem a reggelimbe van csak cukor, de az sem hozzaadott.12 gramm. semmi többet nem eszem egesz nap amiben cukor lenne.
3/14 A kérdező kommentje:
7,6x6 az még mindig 45,6 :D
2017. jún. 4. 08:35
4/14 anonim válasza:
Bármilyen cukros xar hízlal. Inkább igyál egy kávèt, steviával, ha mindenkèpp èdesen akarod inni, de a legjobb, ha hozzászoksz hogy minden mentesen iszod.
5/14 anonim válasza:
A kalóriaegyensúly számít nincs olyan, hogy egy étel hizlal vagy egy ital. Ha több energiát használsz el mint amennyit beviszel akkor semmi sem hizlal. Az energiaitalban rengeteg szar dolog van de a benne lévő szénhidrát nem tartalmaz több energiát mint bármelyik komplex jobb minőségű szénhidrát. Ha valaki mindennap meginna egy energiaitalt de semmi mást nem enne és inna akkor szerinted hízna vagy fogyna?
6/14 anonim válasza:
De itt diètáról van szó. Ha meg van határozva, higy x mennyisègű szènhidrátot fogyaszt egy nap, akkor nem mindegy, hogy ez a mennyisèg lassan felszívódó szh., vagy "üres", gyorsan felszívódó. Ha az utóbbi, márpedig az üdítők cukorja ilyen, az nem túl jó dièta szempontjából.
7/14 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. Amúgy zero epres hellt szoktam inni csak most az egyszer ittam ilyet mert nem volt a boltba másik :D
2017. jún. 5. 01:25
8/14 anonim válasza:
Utolsó jól írja, de amúgy meg attól, hogy a hosszan tartó diétásba becsúszik nagy ritkán egy ilyen az égvilágon semmi nem lesz belőle ettől még, a szervezet ennél sokkal többet is tud kompenzálni. Viszont ez nem azt jelenti, hogy akkor rendszeresen át is lépheted a határokat, mert akkor annyi a diétádnak meg az addigi munkának amit beleöltél.
Legközelebb meg ha nincs Zero lötty, akkor lehetőleg ne pont a 600 milis cukros változatát vedd meg, hanem a 250-est ha amúgy is azt iszol, kapásból felezted volna a bevitt cukrot.
9/14 A kérdező kommentje:
3mat szoktam inni a zelo-ból azért vettem 600ml-est.Amúgy odafigyelek mindig csak most az egyszer volt ilyen.
2017. jún. 5. 09:43
10/14 anonim válasza:
Tehát megiszol három edrinket, majd az egészséges életmódon megy a pattogás, meg ch számolgatáson. Vicces...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!