Alexandra Súlykontroll menüről vélemények?
Figyelt kérdés
Van, aki csinálta már? Nekem eddig nagyon bevált (2 hét alatt 4 kiló ment le), de nem tudom, hosszú távonennyire tartható, kíváncsi lennék a véleményetekre :)
Update menüről váltottam át és ez sokkal jobban tetszik és kevésbé tűnik "műanyagnak" a kaja
2017. máj. 24. 09:06
1/3 anonim válasza:
2 hét alatt 4 kiló?? Ugye tudod, hogy ez nem egészséges fogyás? Amint visszaváltasz a normál étkezésre, vissza is fog jönni.
2/3 A kérdező kommentje:
1.: kb 1400 kcalt eszem, mindig megnézem, mennyik a makro tápanyagok, ha kevés, eszem egy-egy szelet marinált lazacot, májkrémet stb :) nem éhezem
2017. máj. 24. 10:20
3/3 A kérdező kommentje:
103 kilóról indultam 167 cms nőként, nem 56 kilóból kéne még kettőt fogynom, hanem 35 kilót... Így azért nem gondolom olyan drasztikusnak, főleg az elején, amikor mindig jobban megindul
2017. máj. 24. 10:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!