Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mennyit kell sportolnom?

Mennyit kell sportolnom?

Figyelt kérdés
174 centis 81 kilos 18 eves no vagyok. Le szeretnek adni 10kg-t a testsulyombol. Ennek mi az egeszseges idotartama es mennyi sport szukseges hozza ha 1300 kalorias dietat csinalok?

2017. máj. 24. 06:36
 1/3 anonim ***** válasza:

1. nem diétázni kell, hanem életmódot kéne váltani és akkor nem lesz annyira kényszer az egész

2. egészséges ételekből és megfelelő tápanyagból hozd össze azt az 1300 kalóriát

3. igyál napi min 2 liter vizet

4. mozogj rendszeresen, fokozatosan emelve az időtartamot és mennyiségeket. menj le futni, neten vannak tornagyakorlatok és tornavideók. ez a kettő oldal az én kedvencem, remélem te is találsz jó videókat magadnak:

[link]

[link]

5. heti 1 kg-t tudsz leadni egészséges keretek között

6. legyen erőd, kitartásod, motivációd elérni a célodat

2017. máj. 24. 06:57
 2/3 A kérdező kommentje:
Egeszsegesen etkezek, ezzel semmi baj nincsen. Nem eszek kenyerfeleket se edesseget es kenyszernek se erzem, csak egy kb idore voltam kivancsi amennyit naponta/hetente a sportra kell szannom, mivel eleg keves szabadidom van. De koszonom a valaszt
2017. máj. 24. 15:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Minden másnap fél-1 óra intenzívebb edzés/sport, mellette hasznos még, ha minden nap sétálsz, lépcsőzöl.
2017. máj. 24. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!