Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Súlytartáshoz jó a mai étrend?

Súlytartáshoz jó a mai étrend?

Figyelt kérdés

Reggeli: turmix 1 banánból, 6 eperből és egy kis mandulatejből, a tetejére: 2 szelet szárított banánkarika, 3 mandula

Tízórai: 1 kisebb alma

Ebéd: olajban kisütött csirkemell, kb 0,4 csirkemell

Jégsaláta, paradicsom, uborka

Uzsonna: kb 0,3 csirkemell , főzve vagy sütve

4-5 szem eper

Vacsora (és ez a problémásabb, de nem tudom kikerülni): kb 2-2,5 szelet bundáskenyér, fehérkenyérből

2017. máj. 16. 09:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ja, most látom, írtál adatokat, ezzel együtt nem egyértelmű a kalóriaigény, ott van az aktivitás és az anyagcsere sebessége is.

1100 kcal neked talán nem koplalás, csak szigorú fogyókúra, súlytartáshoz szinte tuti, hogy több kell.

2017. máj. 16. 12:11
 12/14 anonim ***** válasza:
89%
Mimimi??? Én ennyitől éhen halnék! Rendes kajákat eszek. Két naponta este csokit is! Hétvégén kétszer fagyizok! Emellett naponta 1-másfél órát tornázok. Naponta 3 liter vizet iszok! Így gyorsabb az anyagcserém. Égetem a zsírt. Olvass utána es ne éheztesd magam!
2017. máj. 16. 12:17
 13/14 anonim ***** válasza:

A bundáskenyér a legjobb az egészben! :)

Ez így is nagyon-nagyon kevés kalória. Én ezzel fogynék, pedig vékony nő vagyok. Majdnem kétszer ennyi kalóriát eszem naponta és vékony vagyok.

2017. máj. 16. 12:57
 14/14 anonim ***** válasza:
Táplálkozási tanácsadó vagyok - ez pedig nem súlytartás, hanem éhezés...
2017. máj. 16. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!