Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ez hány kalória lehetett?

Ez hány kalória lehetett?

Figyelt kérdés
reggeli: 1 szelet tk. rozskenyér zöldségekkel paprika,uborka,paradicsom, tízórai: egy körte, ebéd: 1 tányér zöldbabfőzelék 2db főtt tojással utána megettem 2kocka 85%-os lindt étcsokit meg valamikor ebéd előtt egy kis szőlőt, most estére pedig megettem egy zacskó ropit. Szerintetek ez jó étrend ha fogyni szeretnék?

2017. máj. 10. 21:21
 1/6 anonim ***** válasza:
Van benne jo is rossz is,ez olyan atlag.Zacsko ropi helyett ehettel volna valami taplalobbat peldaul csirket.
2017. máj. 10. 21:24
 2/6 anonim ***** válasza:
50%

Tökéletes!

Bár a ropit inkább ebéd utánra hagytam volna nasiként.

De amúgy nem szabad megvonni magadtól a jót és a finomságot,mert amikor a tudod,hogy ott van a szekrénybe a ,,hami-nyami'' akkor az összeset felfalod,úgy hogy nem is vetted észre.

Ezt tapasztalatból mondom :)

Én minden nap eszek vmiféle kis sütikét :D (kis xDDD)

És meg van a napi nasim :)

Semmi baj a nassolással,így is úgy is le lehet fogyni :D

2017. máj. 10. 21:34
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem volt annyira rossz, de kalóriát nehéz mondani, mivel ezek nem egzakt mennyiségek. Pl nem mindegy, hogy az a zacskó ropi egy kis 45 grammos zacsi volt, volt egy 250 grammos, mert én fénykoromban simán megettem egy olyat is a tv előtt ülve :P
2017. máj. 10. 22:18
 4/6 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de ha az étrended egyik fő része a zacskó ropi, az nem valami biztató. Ez inkább úgy néz ki, mintha most hirtelen reggel kitaláltam volna, hogy márpedig elkezdek diétázni, és összeszedtem mindenből egy kicsit, amit otthon találtam.

Viszont olyan jól vannak időzítve ezek a kis étkezések, hogy nem teljesen nevezhető koplalásnak.

Mindenesetre egy normális diéta legfontosabb alkotóeleme a hal/csirkemell, hiszen ebből nyered a legtöbb fehérjét.

Kérlek vedd észre, hogy a diéta lényege nem a koplalás, hanem azon makrotápanyagok mennyiségének csökkentése, melyek nem szükségesek a testnek (és pont emiatt csak elraktározza, hízol). A legfontosabb, amit ki kell zárni az a szénhidrát, a második a zsír, viszont az szükséges kisebb mennyiségben. A fehérje nagyon fontos, diéta közben méginkább; és ez az, ami hiányzik az "étrendedből". 2 tojás nem elég. Egyél sovány húsokat, esetleg sovány túrót.

2017. máj. 11. 13:34
 5/6 A kérdező kommentje:
Az a helyzet hogy vega vagyok így a csirke/hal nem jöhet szóba..
2017. máj. 11. 18:42
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is vega vagyok :) Nyugodtan egyél fehérjének tofut, ha szereted, hüvelyesekben is sok van, esetleg csinálhatsz egy finom salit fetakockákkal, joghurtos öntettel. Ha csak "simán" vega vagy, nem vegán, a tejtermékeket ugye megeszed, nem lehet gond a fehérjével. Amúgy még egyszer mondom, nincs akkora gond ezzel sem, amit most ettél, egyszer belefér a ropizás is :)
2017. máj. 12. 07:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!