Ez hány kalória lehetett?
Tökéletes!
Bár a ropit inkább ebéd utánra hagytam volna nasiként.
De amúgy nem szabad megvonni magadtól a jót és a finomságot,mert amikor a tudod,hogy ott van a szekrénybe a ,,hami-nyami'' akkor az összeset felfalod,úgy hogy nem is vetted észre.
Ezt tapasztalatból mondom :)
Én minden nap eszek vmiféle kis sütikét :D (kis xDDD)
És meg van a napi nasim :)
Semmi baj a nassolással,így is úgy is le lehet fogyni :D
Ne haragudj, de ha az étrended egyik fő része a zacskó ropi, az nem valami biztató. Ez inkább úgy néz ki, mintha most hirtelen reggel kitaláltam volna, hogy márpedig elkezdek diétázni, és összeszedtem mindenből egy kicsit, amit otthon találtam.
Viszont olyan jól vannak időzítve ezek a kis étkezések, hogy nem teljesen nevezhető koplalásnak.
Mindenesetre egy normális diéta legfontosabb alkotóeleme a hal/csirkemell, hiszen ebből nyered a legtöbb fehérjét.
Kérlek vedd észre, hogy a diéta lényege nem a koplalás, hanem azon makrotápanyagok mennyiségének csökkentése, melyek nem szükségesek a testnek (és pont emiatt csak elraktározza, hízol). A legfontosabb, amit ki kell zárni az a szénhidrát, a második a zsír, viszont az szükséges kisebb mennyiségben. A fehérje nagyon fontos, diéta közben méginkább; és ez az, ami hiányzik az "étrendedből". 2 tojás nem elég. Egyél sovány húsokat, esetleg sovány túrót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!