Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Tegnap jol bezabáltam es...

Tegnap jol bezabáltam es lecsuszott 1900kaloria. Ma es holnap alig eszek ezzel kompenzalok?

Figyelt kérdés
Ugy ertem ma 800kcalt ettem es holnap is ennyit fogok.Tudom h koplalas es nem helyes,de ezzel kompenzalom igy? Amugy nem szoktam csalni sosem csak tegnap igy sikerult,ezert kerdezem.Na es a masik h sose koplalok csak most lenne ez a 2nap.
2017. ápr. 22. 21:27
1 2
 11/12 gnoomage ***** válasza:

Igen, ez így működik. 3 évig fogyózhatsz, lefogyhatsz akár 80 kilót, de ha egy nap véletlen 500 kalóriával többet eszel mind a 80 vissza jön hétfőre...

Ha eddig mondjuk heti 1 kilót fogytál akkor most csak 0,85 fogsz.

De ne koplalj! Egézsségtelen, elrontod a gyomrod, fáradt leszel, leeshet a vércukrod... Az ég világon semmi értelme kínozni magad, max 1 nappal tovább kell fogyóznod, hogy elérd az "álomcélt".

2017. ápr. 23. 00:20
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Ülj le egy kicsit, és gondold végig honnan hová tartasz, mert 1900 kcal messze nem bezabálás... A testsúly normalizálása és az egészséges életmód fontos, de ne legyen öncélú.
2017. ápr. 23. 07:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!